Autor |
"Tępaki, gamonie, pustaki....i "ich" kobiety :-)" |
|
ysabell
|
|
"zreszta baby to glupie chooje"
i to jest Twój błąd bo kobiety to nie ch...
|
|
baksiu
|
|
To wyglada jak post przemadrzalego studencika filozofii ktory spedza czas nad rozkminianem sensu zycia i przezywaniem jak mu w zyciu jest zle. Czemu nie spotkal jeszcze wielkiej milosci skoro on tak romantycznie nad ksiazkami siedzi, wrzuca smutne opisu na gadu i czeka na ksiezniczke.
|
evernever
|
|
|
|
Andrzeju
|
|
Baksiu.
Czytaj uważnie, swoją "księżniczke" mam, mi w życiu dobrze.
Przemądrzały? Po prostu widze, co się koło mnie dzieje, że ci inteligentniejsi są często mniej szczęśliwi w życiu, niż głupki. |
 |
|
|
gienek78
|
|
A znowu ja zauwazyłem coś takiego, a mianowicie zwykli normalni i wmiarę inteligentni goście zazdroszczą tępakom lasek. A ja się zapytam czy, któryś zazdrośnik gadał z taką laską tępaka - raczej nie wydaje mi się (bo inaczej nikt by im nie zazdrościł tych lasek). Najczęściej te laski są równie a nawet bardziej tępe od tych gości - miałem okazję do rozmowy z takowymi przedstawicielkami płci pięknej i nawet z kilkoma udało mi się umówić. Niektóre to się zachowywały tak jakby mózgu nie miały. Po prostu trzeba zmienić rejony łowieckie na takie gdzie występują inteligente kobiety.
 |
|
|
baksiu
|
|
Andrzeju i widzisz w tym cos dziwnego? Proste ze wariatowi mniej potrzeba do szczecia i juz. Ot, cala filozofia.
Zmieniony przez - baksiu w dniu 2006-09-28 11:47:09
|
INSOMNIA
|
|
|
|
gienek78
|
|
Znawca -
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
martino87
|
|
do głupków lecą panienki
raczej do panienek głupki...
a teraz tak:
1) jest więcej głupich dziewczyn niż mądrych ,więc głupek z głupią pindą lepiej się dogada niż jakiś mądry(nie ten poziom myślenia)
2)jak z tych mądrych dziewczyn wybierzemy tylko te ładne,to zostaje ich jeszcze mniej....
3)biorąc pod uwagę,że jest już jakaś ładna i mądra laska,to nie musi wybrać akurat danego inteligenta,bo raczej więcej osób byłoby chętnych z nią być
4)reasumując,inteligencik musi się oderwać od książek-w myśl przysłowia "najpierw żyć,potem filozofować",ruszyć dupę i poszukać tych ładnych i mądrych,a następnie czymś się wyróżnić żeby go taka zechciała
5)czemu nie dajecie sogów,dlatego,ze jestem inteligentem?  |
 |
|