Może Ci panowie poza inteligencją mają coś więcej ??
Może Kobiety przyciąga do Nich sposób bycia, bezstresowe odbieranie świata itd.
Takie Chłopaki luzaki
Bo to jest takie glupie postawienie sprawy, jak to czy wolisz dziewczyne ladna i glupia, czy madra i brzydka. Sama inteligencja nie ustawi zycia, jezeli brakuje innych cech. Co z tego, ze bede mial mozg o zdolnosci obliczeniowej superkomputera, kazda zagadke logiczna rozwiaze 3x szybciej niz o niej pomyslisz, jezeli bede leniwy, zakompleksionym, smutasem. O zyciowej przydatnosci moze byc mowa, jezeli mamy kilka cech na odpowiednim poziomie.
Po pierwsze - Ci twoi Fr*ajerzy to zwykłe ciot*y, chociaż są niudacznikami to osiągają to czego pragną bo, żyją w świecie który sami sobie kształtują i nieobchodzi ich nic innego.
Po drugie - Mówisz że znasz wielkich ludzi którym ciężko jest zdobyć kobiety, jest tak dlatego ponieważ , Głupcy sa pewni siebie a mądrzy pełni wątpliwości i dlatego głupcy mają to czego pragną.
Po trzecie - Jesli chcesz osiągnąć to czego pragniesz, nie możesz byc ani głupcem ani mądralą powinneś wiedzieć tyle ile potrzeba nie więcej nie mniej.
Po czwarte - Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiąga i jednoczesnie zaniecha tych które mógłby osiągnąć.
Trzeba mieć coś z głupka i coś z mędrzca bo ci którzy uważają sie tylko za mądrych to tak naprawdę idioci...
I Po piate - Najważniejsze, zawsze kożystaj z tego co masz, jesteś zabawny - bądz zabawny , jesteś poważny - bądz poważny - nieudawaj kogoś kim nie jesteś.
Podsumowując - tak jak ci twoi idioci nie przejmuj się niczym, ale nie stawaj się takimi jak on, będąc sobą nigdy nie wyjdziesz na idiotę. I nigdy nie udawaj geniusza, czasem lepiej udawać że się czegoś nie potrafi...
Vidal - cholerka dobrze powiedziane a wlasciwie napisane, nawet az za dobrze bo mi to przypomina kilkanascie osob ktore w dupie mialy szkole, nauke, pily i cpaly a teraz maja cieple posadki w firmach...
Nie rozumiem tego.