Autor |
"Tępaki, gamonie, pustaki....i "ich" kobiety :-)" |
|
LukRecJa
|
|
|
|
Nitroo.
|
|
LukRecJa tak teraz mówisz ale gdy spotkasz kogoś wyjądkowego wtedy zapomnisz o swoim ex , miłość jest wtedy miłością gdy tak samo ty kochasz jak i ciebie kochają. Uwierz mi znajdzie cie ten twój jedyny przystojniaczek , tylko musisz mniej siedziec na insomni a wiecej wyjsc na imprezy, bo taka fajna dzieczyna się marnuje |
 |
|
|
Nitroo.
|
|
trójkę ? hehe 4 jest lepsza bo weselej jest. |
 |
|
|
LukRecJa
|
|
na imprezy to chodziłam kilka lat temu i same "chwasty" wyrywałam.
a mi się nawet nie chce szukać teraz.
nie idealizuję, więc nie twierdzę, że przyjdzie samo.
mam takie myślenie i tyle, pomimo iż odzwyczaiłam się od samotności.
|
|
hallucyon
|
|
[Nitroo:] Najważniejsze, zawsze kożystaj z tego co masz, jesteś zabawny - bądz zabawny , jesteś poważny - bądz poważny - nieudawaj kogoś kim nie jesteś.
Dlaczego twierdzisz, że jeśli się jest poważnym, to trzeba być poważnym? Tacy są najczęściej uważani za smutasów.
[LukRecJa:] na imprezy to chodziłam kilka lat temu i same "chwasty" wyrywałam.
a mi się nawet nie chce szukać teraz.
A co, zgubiłaś młotek i nie możesz go znaleźć ( vide: Psy II ) ?
Zmieniony przez - hallucyon w dniu 2006-09-28 16:37:45 |
Ekspert -
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
Yarekbboy
|
|
LukRecJa a jakie cechy miał ten Twoj widealizowany ex-partner? mozesz na priv napisac jak nie chcesz na forum - tak z ciekaowsci pytam...
|
Specjalista -
 |
|
|
Nitroo.
|
|
hallucyon po co udawać kogos kim sie nie jest a bycie powaznym nie swiadczy o byciu smutasem bo ten kto sie nie smieje to nie jest czlowiek powazny tylko jest zgredem, trzeba byc soba i akceptowac siebie takim jakim sie jest nie ma co sie zmieniac dla innyc jesli mnie szanuja to szanuja za to jakim jestem. |
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
Nitroo.
|
|
Yarekbboy dostaliśmy już wyczerpującą odpowiedz hehe  |