Nie wiem, czy ten temat juz byl, ale moim hobby jest gra Tomb Raider i wszystko co jest z ta gra zwiazane. Obecnie wlasnie czekam na najnowsza czesc TR:Legend... Juz sie nie moge doczekac tego, gdy zasiade przed komputerem i po raz siodmy juz wciele sie w postac najslynniejszej chyba pani archeolog...Poza tym uwielbiam tez aktorke Angeline Jolie. Nie tylko dlatego, ze grala w filmie TR ale tez dlatego, iz jest swietna aktorka. Heheh, no i ma doskonale cialo
Gra³em na PSX...
wiêc tak:
1.By³a calkiem fajna, ale to w koñcu pierwszy Tomb
2.Wiêcej tego co w pierwszej czê¶ci, lipna troche, brak pomys³u
3.Mimo ¿e nieliniowa to przynudza, kosmetyczne zmiany w porównaniu z Tombem II
4.To ju¿ totalne nieporozumienie, chaotyczna moim zdaniem i ju¿ mia³em nadzieje ¿e Lara ostatecznie pad³±
5.A tu czê¶æ 5 - nabijacz kasy
¯eby by³o jasne numerkami oznaczy³em czê¶ci a nie moje kolejne przemy¶lenia
Przeszed³em wszystkie Tomby od 1 - 5 potem jak ju¿ wychodzi³y te nowe to sobie odpu¶ci³em.
Lara jest super Zawsze tak smutno siê robi³o jak po raz tysiêczny spada³a w kilkusetmetrow± przepa¶æ czy by³a zjadana przez dinozaura .
Ja ze wzgledu na milosc do TR uwielbiam wszystkie czesci, ale jesli mialabym na to nieco inaczej,z wiekszym dystansem, spojrzec, to powiedzialabym, ze wlasnie 6 czesc to "nabijacz kasy" bo tworcy wogole nie postarali sie o rozwoj gry... Lara dalej byla nieco "kwadratowa"
Co do 3ciej czesci to nie mam zarzutow, gdyz od niej wszystko sie zaczelo, wiec darze ja pewnego rodzaju sentymentem
Trójka super du¿o pojazdów i ró¿norodne poziomy. Choæ raczej nie zebra³a pochlebnych recenzji to najbardziej mi siê podoba³a z ca³ej serii.
Wyda³em du¿o pieniêdzy na wódê, babki i szybkie samochody
- resztê po prostu roztrwoni³em.
G.Best
Nooo, niech bedzie,ze oba to nabijacze
Bo 6 to byly wielki nadzieje...Niestety skonczylo sie wielkim rozczarowaniem. Ale.. Na szczescie z ta najnwsza czescia bedzie chyba lepiej, bo nawet pisma, ktore wyrazaly sie najgorzej o TR o tej czesci(Legend) wypowiadaja sie calkiem przyzwoicie
Zmieniony przez - Lara.Croft w dniu 2006-02-16 00:46:54
Uwierze jak przeczytam recenzje w psxextreme
Jasne, ¿e s± bez nich nie by³oby tego pisma
Zw³aszcza bez hiva którego odpowiedzi w "listach" s± rozwalaj±ce