A no pewnie ,ze sie ciesza.Szczegolnie ,ze obiecywal,ze kariera zakonczy w Pogonii.Szkoda tylko,ze wraca w takiej atmosferze (jesli chodzi o wywalenie z Wisly),a takze o to,ze wraca do Pogoni,tak zlej,jaka chyba nigdy nie byla,nawet grajac w II lidze.Tymbardziej,ze zarowno Grzelak jak i Kazmierczak juz odpadli.Szczerze mowiac,nie widze tego,nie wiem kto bedzie gral i jak...moze byc bardzooo ciezko z utrzymaniem w lidze.Dogadali sie w koncu z Edim :)
Edit:
Jesli dojdzie Kłos,Swierczewski i jeszcze paru,to mysle ,ze chlopaki powalcza.Panik znalazl podobno w Brazylii jakis 19 letni mega talent...ale cos nie wierze.Podobno nie mial profesjonalnego kontraktu,ale narazie bedzie nadal kopal ziemniaki u siebie,do Polski zawita w pozniejszym terminie.
Zmieniony przez - SureShot w dniu 2006-07-03 16:40:36
Zmieniony przez - SureShot w dniu 2006-07-03 16:42:37
No ja akurat niebylbym taki pewny utrzymania.Wystarczy ze Ptak wykreci jakis numer,wtedy nie bedzie ciekawie.Raz jest w Pogoni,nastepnego dnia juz go nie ma.A Brazylijczycy?Czy ja wiem?Jesli nie byliby to pilkarze odciagnieci od lowisk i uprawy prosa czy czegos innego,to czemu nie?Wystarczy spojrzec na Edsona i Rogera...tylko na nich trzeba troszke kaski juz wylozc.
Swoja droga,buduja nowy Lech,a on wtapia z jakims zespolem z Macedonii czy Mołdawii,smiech na sali...
[www.riviera-spa.pl] ; [www.helse.pl]