am witam ... niedawno w czasie myslenia o dziewczynach, sexie i
rock'n'rollu zaczalem sie zastanawiac ilu i jakich kolesi przedemna
puknelo moja laske ... zeby bylo smieszniej pomyslalem tez o bylych a
zadna dziewica nie byla ... najbardziej nie dajemi spokoju
wyimaginowany obraz jak jakis koles mogl obracac moja kobiete
chcialbym przetracic mu glowe wlasna pala a z natury
zazdrosny nie jestem ... interesuje mnie czy wy tez macie takie akcje?
wiekszosc pewnie powie ze nie, a teraz wyobrazcie sobie swoja dziewczyne
uprawiajaca sex oralny z napoleonem wybuchowcem jak ten strzela
jej na twarz ... i co ch*lernie wam glupio teraz
Ja mam akurat tą swobodę, że moja laska była dziewicą (hehe) Ale gdyby nie to faktycznie sporo bym sie naw****iał.
Mam tą świadomość ze moja partnerka jest kobietą atrakcyjną, kilku stałych partnerów przede mną miała i to zupełnie jasne ze z kilkoma współrzyła. Czy mi to przeszkadza?? Nie. A dlatego ze mam świadomość ze mając dziewice za partnerke ona doprawi ci prędzej czy później rogi, bo bedzie chciała sie przekonać jak to jest z innym
jej na twarz ... i co ch*lernie wam glupio teraz
Nie wiem czemu, ale jakoś nie jest mi głupio. I jakoś nigdy mi to przez myśl nie przeleciało. Nigdy sobie nie wyobrażałem jak moje partnerki zabawiały się z innymi, co wtedy czuły, jak to robiły, czy robiły coś innego niż ze mną. Czy było im lepiej, czy gorzej. Jakoś po prostu mnie to nie interesowało. Nigdy też nie miałem i nawet jak sobie teraz pomyślę o tym, na potrzeby tej wypowiedzi, nie mam ochoty spuścić jakiemuś byłemu panny w******lu. W ogóle, mnie to nie boli i nie jest to dla mnie problemem, bo po prostu, byłoby to dla mnie niedorzeczne. Jak człowiek dojrzewa do podjęcia decyzji o wspóżyciu, to na ogół jest tak, że pierwszy partner seksualny nie jest tym ostatnim. I nie mówię tu o rżnięciu się na imprezach, ale o życiu, bo przecież większość przerabia w nim kilka związków. Dla mnie, jest to po prostu komplikowaniem sobie życia i szukaniem problemów z dupy, a przecież samo ono dostarcza nam ich tak dużo, że samemu nowych dokładać sobie nie musimy, w każdym bądź razie ja nie muszę i nawet nie chcę.
autorze, twoje rozkminy to efekt niedojrzałości emocjonalnej. kiedy byłem dużo młodszy i kręciłem z pannami, które nie były dziewicami, zdarzało mi się pomyśleć, o tym że bzykał je już ktoś inny, ale nie tworzyłem w głowie obrazów takich, o jakich piszesz ty. bo i niby czemu miałoby to służyć.
np. jedna z moich ex jest dzisiaj mężatką. czy wobec tego jej mąż powinien ścigać mnie za to, że kończyłem jej w ustach i bzykałem ją w anal?
Zmieniony przez - danro w dniu 2007-06-23 17:54:22
które w końcu się leczy! Jak masz problemy, to kup sobie słownik, a nie zaśmiecaj internet.
Lepiej zamiast myśleć o tych, którzy ją bzykali zacznij jej pilnować żeby przypadkiem nie wpadła na pomysł zabawienia się z innymi na boku, np jutro
Nie ma co drążyć tematu, szkoda nerwów.
Lepiej działać i robić tak, żeby dziewczyna nie pomyślała, że z byłym było jej lepiej