Pare dni temu kupiłem w końcu auto. Koncepcji było sporo (335i coupe, 630i, 635d), ale w końcu wybrałem 645 Ci ze względu na dość prostą konstrukcję i dobre opinie.
Jak wsiadłem i ruszyłem na podwójnym sporcie to już wiedziałem, że ten samochód to był dobry wybór
Trochę danych:
BMW 645 Ci, 333 KM
Przebieg: 160 tys. (ostatni wpis w serwisie bmw z września 2012r. przy stanie 125 tys.)
Kupiony od prywatnego właściciela.
Zarejestrowałem go w Niemczech dzieki czemu nie musiałem płacić akcyzy itp itd
Są dwie rzeczy w tym aucie które nie do końca mi pasują:
1. Fotele z przodu nie są kubełkowe
2. Felgi są za małe i za brzydkie na letni sezon.
Podziękowania dla Mystica i Hakelberry'ego za pomoc
Zmieniony przez - rafee w dniu 2013-11-13 14:28:24
Fotki są jakie są bo nie miałem za bardzo czasu, żeby się poustawiać w ciągu dnia i *******nąć na jakiejś ładnej miejscówce sweet focie
Acha i spalanie w aucie na poziomie 15l w mieście to ****a mit. Chyba, że miastem nazywamy kurnik z jednym skrzyżowaniem i prostą drogą bez żadnych świateł.
Natomiast w trasie auto pali ok. 11 l/100 km . Na baku przejechałem przez Niemcy 600 km i zostało paliwa na 17 km