Autor |
"Tematy do rozmowy na pierwszej randce" |
|
j451u
|
|
Wysłana - 19 marzec 2005 09:08 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam!
Wiem, że były już tu takie tamaty, ale nie mogłem znaleźć w wyszukiwarce jakoś. Może poda ktoś linka?
A więc. Kiedy rozmawiam z dziewczyną, brakuje mi tematów do rozmowy. Możemy pogadać z godzinkę, a potem co, cisza? Podżućcie jakiś temat PLZ
| |
|
 |
|
|
maciej8222
|
|
potem spytaj sie jej czy jest dziewicą i temat będzie
|
CTA
|
bluesuit
|
|
Gadaj o wszystkim, wyluzuj a nie tak zamulasz. Powiedz a jak tam Twój piesek? Nakarmiłaś go dzisiaj, jakie ma futerko, lubisz go? Jak nie ma pieska- to lipa fajne są pieski na specer można z nim wyjść i wogóle spoko jest. Nie no o wszystkim można pogadać ludzie ale macie problemy. I tak o wszystkim o piesku o autobusie który jedzie obok o czapce o karpiu na święta.  |
Ekspert -
 |
|
|
empty
|
|
no takich problemów to ja nigdy nie miałem a raczej probelmy jak przestac rozmawiac :>
Bogiem a Sex nalogiem.:...<-=-> |
 |
|
|
Xpakero
|
|
|
|
TEKRON
|
|
heh ale nie gadaj o pogodzie wszystko tylko nie pogoda bo jak juz sie o tym gada to naprawde nie ma sie wspolnych tematow........ hmm ale jak ja ostatnio zaczolem rozmowe od pogody to pozniej chodzilem z ta dziewczyna wiec wiesz.....dowiedz sie co ona lubi i wogule wtedy bedziesz ja mogl o to zapytac i bedziecie mieli temat do rozmowy
|
rafee
|
|
Dzial SEKS na insomnia.pl ma 11 stron to jest mniej niz niejedno streszczenie lektury szkolnej. Skoro jestes taki leniwy to lepiej, zebys sie nie rozmnazal.Kraj bedzie Ci za to wdzieczny
|
|
heh_
|
|
hehe rafee
a tak odnosnie tematu to freestyle jest najwazniejszy;), nie mysl wczesniej co masz powiedziec bo bedziesz tylko zawieszony, a jak juz naprawde nie wiesz jak zagadac to powiedz jakis fajny komplement |
 |
|
|
RaDzYkU
|
|
|
|
BladeXXX
|
|
|