Pytanie jak w temacie.
Pewna osoba prosi mnie o znalezienie tego w internecie, tylko ze wszedzie zdziercy chca za to 10zl :P
Kasa w sumie nie gra roli, ale nie mam konta w mbanku a zapieprzac na poczte mi sie srednio chce.
Wiec jesli ktos z was posiada, bylbym bardzo wdzieczny - w zamian moge wyslac zaproszenia do rmvbusters, czy odwdzieczyc sie w jakis inny sposob, ewentualnie zaplacic :)
Siemka!!!Posiadam te testy!!!Testy kosztują 10 zł(tak jak w temacie).Testy wysyłam elektronicznie(pocztą).Płatności możesz udzielić wysyłajac mi kartę doładywującą za 10 zł do ERY i zaraz jak podasz mi kody wysyłam ci testy.
Pisz na gg.:
10449335
lub:
na pocztę:
oziar12@poczta.fm
spojrzales na datę poprzedniego posta?
życietoniejebajka!
Po co mam osły zakładac nowy temat jak mogę pisać w tym i równie dobrze ludzie odczytają!!!Nie potrzeba zakładać nowych tematów jak mogę napisać w tym i bedzie to samo!!!A jak chcecie wiedzieć to takich osób co się zgłosiło do mnie bylo juz bardzo wiele i byli bardzo zadowoleni!!!
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.