Autor |
"Tibia =D" |
|
pajaki dwa
|
|
Jakby to buyło do mnie to za***ałbym w łeb i koniec rozmowy  |
 |
|
|
yellowbell
|
|
a ja zawsze mysle o konsekwencjach i przeraza mnie mysl, ze moglbym mu zlamac glowe czy cos hahah |
 |
|
|
pajaki dwa
|
|
Za***ac zawsze mozesz jak nikt nie widzi a jak widzi to nich podziwia, ze uczysz gówniazy szacunku dla mądrzejszych
Zmieniony przez - pajaki dwa w dniu 2008-05-21 01:10:09 |
 |
|
|
yellowbell
|
|
ja go nic nie bede uczyc bo on juz jest nauczony jak widac przez wirtualne otoczenie tibii i rodzicow, ktorzy tam chyba zaznali patologii kapeczke bo przeciez taki gnojek chodzac do kafejki, zeby pograc w tibie musi miec hajs. a to bylo w dzien powszedni, godzina byla bardzo wczesna, lecz on jednak siedzial w kafejce. ryj mial chu.jowy, mial hajs na kafeje i na szlugi. on juz jest skreslony. i nie pomoze mu to, ze on przestanie w to grac. ja poprostu widze to po nim bo to oczywiste. no dzieciak 11 lat, tibia, wagary w 4 podstawowce, papieroski i bluzgi, ktorych by sie 50 letni recydywista powstydzil. |
 |
|
|
pajaki dwa
|
|
Jest skreslony, ale najwazniejsze aby mial tego swiadomość, a taki slams nawet nie bedzie o tym wiedzial, bo za głupi. |
 |
|
|
Pseudnim
|
Kozak z pomorza
|
|
|
|
Kokoban
|
|
|
|
pajaki dwa
|
|
Nikt go nie wrzuca, sam sie wrzuca, a matka mu pomaga w tym Puki co trzeba pokazac mu kto ma racje. |
 |
|
|
yellowbell
|
|
chcialem wyprostowac, ze mowiac "chu.jovy ryj" mialem na mysli taka, ze odrazu widac, twarz bandycką.
Zmieniony przez - yellowbell w dniu 2008-05-21 17:45:14 |
 |
|
|
Hesse1990
|
|
moze nie tak wulgranie ale macie racje... jak dzieciaki zaczna grac to jest zle... znam takich co maja po 16-17 lat ludzie maja naprawde zryte mozgi, nawet nie botuja po prostu lubia grac, 13h online, pytam sie czesto czy maja szkole oni ze tak i **** hgraja w **** online jest caly czas, zero rl, chcociaz kazdy zaprzecza, tacy kioelsia sa najczesciej na poziomie 15 latkow, czy fajni? tak ale nadal zeby pogadac o czyms innym to dno po prostu...