Autor |
"Tibia =D" |
|
DrunkBan
|
|
|
|
dragoog
|
|
Ehh tiba te kwadraty :/, szczerze grałem w nią z tydzień może 2 i nic się nie uzależniłem, grałem żeby tylko zabić czas. Mam na kompie ale kiedy ostatni raz ją włączyłem... A co do gier nie tylko tibia uzależnia raczej sam komputer w sobie uzależnia, i ogólnie to kuźwa w mojej klasie jest od hvja tibijczyków i tylko jeden temat na okrągło... tiba. |
 |
|
|
iwonkao3k
|
|
ta gra ogólnie bez celu. Grałam może łącznie ze 3 dni, bo chciałam zobaczyć co w niej ludzie tak widzą. No i do tej pory nie wiem.
|
Malevin
|
|
same kwadraty?
trudno zaprzeczyc
ale czy w gry mmorpg grasz dla samego lvla/grafiki?
jak ja gralem to bawilem sie grajac z kumplami, z wieloma z nich utrzymuje kontakt do dzisiaj mimo, ze skonczylem grac jakies 3 lata temu
ostatnio wbilem znowu z kilkoma kumplami, razem na ventrilo... to jest gra  |
 |
|
|
Yosiemaelo
|
YO
|
|
Zmieniony przez - Yosiemaelo w dniu 2008-06-27 14:35:00
|
|
Zamroczony
|
|
|
|
Rusty Luke
|
|
Co wy chcecie, Tibia to za***ista gra. Z 3 lata grałem aż mi się znudziło i sprzedałem konto, przynajmniej sobie zarobiłem. :) |
 |
|
|
Izi-Krejzi
|
|
|
|
Rusty Luke
|
|
Nie widzę większej różnicy między "marnowaniem" życia grając w Tibią, a marnowaniem go grając w jakiekolwiek inne gry (Gothic, Morrowind - w to też grałem). |
 |
|
|
pajaki dwa
|
|
Nie widzę większej różnicy między "marnowaniem" życia grając w Tibią, a marnowaniem go grając w jakiekolwiek inne gry (Gothic, Morrowind - w to też grałem).
No. Izi krejzi... nie bądż hipokrytą. Uwazasz, że te gry w które Ty grasz są lepsze? To takie same gry tyle, że mniej w nich kwadratów
Zmieniony przez - pajaki dwa w dniu 2008-06-27 18:23:52 |
 |
|