FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 17727 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
To do dziewczyn 
[powiadom znajomego]    
Autor "To do dziewczyn"   

Fillips
władca robotuf
 Wysłana - 31 sierpień 2006 03:39      [zgłoszenie naruszenia]

stary nie masz się co łamać :) Mam w domu takiego "bydlaka" co się mój brat nazywa :D 2 metry wzdłuż i w szerz (nie wiem czy to tak się pisze) a od dziewczyn się nie może juz powoli opędzić. Nie ważne że ktos jest grubszy jak o siebie dbasz i potrafisz czymś zaciekawić kobitke to problemów mieć nie będziesz :) Są oczywiście ludzie i "ludziska" ale proponowałbym się zadawać z tymi pierwszymi ;) jeśli wiesz o co mi chodzi :)

Był szalony chemik ]:P
Teraz władca robotuf %-)

Znawca -

VLAD.IV
 Wysłana - 31 sierpień 2006 09:07      [zgłoszenie naruszenia]

Dokładnie jak kanar...

Są otyli faceci wyrywajacy laski... ale oni nie pytają na forach czy mają szanse...

Z tym jest jak z klientelą Rolce Royce'a - jesli pytasz o cenę tzn że Cie nie stać...
Tak samo tutaj... jesli juz masz wątpliwosci, to znaczy, że nie masz szans

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

actiVe
 Wysłana - 31 sierpień 2006 09:19      [zgłoszenie naruszenia]

kolego ja w poltora miesiaca schudlem 12 kg wystarczy chciec na potwierdzenie daje linka do zdjecia przed i po

[http://www.sfd.pl/temat266976-strona9/]

Zmieniony przez - actiVe w dniu 2006-08-31 09:20:15

Zmieniony przez - actiVe w dniu 2006-08-31 09:23:39

SFD Team

Methos
 Wysłana - 31 sierpień 2006 09:32      [zgłoszenie naruszenia]

sylwetka faktycznie dobra, widac dieta i trening podziałaly tak jak trzeba... ale zauwaz ze nie kazdy ma tez takie mozliwosci/predyzpozycje

Znawca -

actiVe
 Wysłana - 31 sierpień 2006 09:34      [zgłoszenie naruszenia]

ma to za cel zmotywowanie jego.. co do mozliwosci jedynie czego duzo tutaj wlozylem to ogromny wysilek na treningach i dieta a wcale ona droga byc nie musi :) jak sie dobrze pokombinuje:)

jak sie obrobi w biedronce to nie bedzie drogo

Zmieniony przez - actiVe w dniu 2006-08-31 09:37:18

SFD Team

Methos
 Wysłana - 31 sierpień 2006 09:40      [zgłoszenie naruszenia]

zgadzam sie... biedronki, lidle czy lider price'y to sklepy w których mozna się dobrze zaopatrzyc w tanie produkty, ja tam kupuje tanie tuńczyki w wodzie...

i faktem jest ze dobra motywacja do osiągniecia lepszej sylwetki to juz połowa sukcesu!!!

Znawca -

X-Qlusive
 Wysłana - 31 sierpień 2006 09:56      [zgłoszenie naruszenia]

calkiem ladna poprawa Active =) ...
btw. Kanarek czyzbys zbanowal naszego autora ?? ;> jakos sie nie odzywa :-/

VLAD.IV
 Wysłana - 31 sierpień 2006 10:02      [zgłoszenie naruszenia]

autor wziął się za siebie...

...poszedł na liposukcje i teraz leży w szpitalu

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

Methos
 Wysłana - 31 sierpień 2006 10:10      [zgłoszenie naruszenia]

tak offtop

liposukcja nie jest dobrym wyjsciem.. po pierwsze jest droga - ok.6 - 8 tys. (w zaleznosci od tego co ma byc korygowane) po drugie z tego co mi wiadomo w czasie 1 zabiegu mozna usunąc bezpiecznie TYLKO do 3,5 litra tłuszczu z ciała... wiec niewiele...

no i powikłania...

i tez nie zmienia to wcale przyzwyczajen zywieniowych oraz stylu zycia (np. trening).. wiec efekt ponownego szybkiego utycia (podobnie jak "jojo") powróci pewnie dość szybko...

a za 6 tys. to mozna sobie w rok naprawde dobrą sytlwetke wyrobic na siłce/fitnesie + świetna dieta + Fat burnery!!!

Znawca -

Bubelos
 Wysłana - 31 sierpień 2006 10:22      [zgłoszenie naruszenia]

tej

ja się pytałem czy WIDAĆ, że mam tyle tłuszczu i czy nie mam go zbyt dużo, ale w sumie nie wiem po co się spytałem skoro sam wiem i sam potrafię ocenić czy jest za dużo czy nie. To po pierwsze primo.
Po drugie primo - ja nie mam problemów z dziewczynami a przynajmniej jeśli mam to na pewno nie jest to wina fizyczna ;)
vlad - może i wątpliwości mam, w sensie chce być szczuplejszy (po to zacząłem chodzić na siłownie, ale powiecie że najpierw dieta już się sfd naczytałem hehe;p), ale na pewno nie przeszkadza mi to w kontaktach ja-dziewczyny.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 21 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

To do dziewczyn

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21