stary nie masz się co łamać :) Mam w domu takiego "bydlaka" co się mój brat nazywa :D 2 metry wzdłuż i w szerz (nie wiem czy to tak się pisze) a od dziewczyn się nie może juz powoli opędzić. Nie ważne że ktos jest grubszy jak o siebie dbasz i potrafisz czymś zaciekawić kobitke to problemów mieć nie będziesz :) Są oczywiście ludzie i "ludziska" ale proponowałbym się zadawać z tymi pierwszymi ;) jeśli wiesz o co mi chodzi :)
Z tym jest jak z klientelą Rolce Royce'a - jesli pytasz o cenę tzn że Cie nie stać...
Tak samo tutaj... jesli juz masz wątpliwosci, to znaczy, że nie masz szans
Hail Gods Of War
ma to za cel zmotywowanie jego.. co do mozliwosci jedynie czego duzo tutaj wlozylem to ogromny wysilek na treningach i dieta a wcale ona droga byc nie musi :) jak sie dobrze pokombinuje:)
jak sie obrobi w biedronce to nie bedzie drogo
Zmieniony przez - actiVe w dniu 2006-08-31 09:37:18
...poszedł na liposukcje i teraz leży w szpitalu
Hail Gods Of War
liposukcja nie jest dobrym wyjsciem.. po pierwsze jest droga - ok.6 - 8 tys. (w zaleznosci od tego co ma byc korygowane) po drugie z tego co mi wiadomo w czasie 1 zabiegu mozna usunąc bezpiecznie TYLKO do 3,5 litra tłuszczu z ciała... wiec niewiele...
no i powikłania...
i tez nie zmienia to wcale przyzwyczajen zywieniowych oraz stylu zycia (np. trening).. wiec efekt ponownego szybkiego utycia (podobnie jak "jojo") powróci pewnie dość szybko...
a za 6 tys. to mozna sobie w rok naprawde dobrą sytlwetke wyrobic na siłce/fitnesie + świetna dieta + Fat burnery!!!
ja się pytałem czy WIDAĆ, że mam tyle tłuszczu i czy nie mam go zbyt dużo, ale w sumie nie wiem po co się spytałem skoro sam wiem i sam potrafię ocenić czy jest za dużo czy nie. To po pierwsze primo.
Po drugie primo - ja nie mam problemów z dziewczynami a przynajmniej jeśli mam to na pewno nie jest to wina fizyczna ;)
vlad - może i wątpliwości mam, w sensie chce być szczuplejszy (po to zacząłem chodzić na siłownie, ale powiecie że najpierw dieta już się sfd naczytałem hehe;p), ale na pewno nie przeszkadza mi to w kontaktach ja-dziewczyny.