Moja siostra jest super laską i miała chłopaka bardzo puszystego.Była z nim bo podobał sie jej jego charakter, uważała ze jest słodki,okazywał jej uczucie-czyli to co kobieta najbardziej potrzebuje.Wcale nie patrzyła na to jak wygląda.Ale niestety zostawił on ją, czasami człowiek nie potrafi odcenic tego co ma.
to zależy też od tego czy o siebie dbasz...jeśli dbasz to możesz nzaleść fajną dziewczyne...ważne żebyś nie siedział i nie mówił "o boże jaki jestem gruby nie znajdę sobie żadnej dziewczyny" tylko coś z tym robił...nie wiem ćwiczył, jakaś dietka albo coś...przynajmniej widać że nie siedzisz z założonymi rękami nad tym że Twoja tusza Ci przeszkadza tylko starasz się coś z tym zrobić
sila przebicia sie liczy, jak ja masz to w towarzystwie niezaleznie od wygladu bedziesz rozchwytywany, a jak ktos jest ciapa bez charakteru to fajne cialko mu nie pomoze. Najlepiej miec jedno i drugie jak ja <skromny>
Piłsudczyk.