Autor |
"To jest org.. czy nie ?" |
|
Obdartus
|
|
|
|
agusiap86
|
|
a czemu to niby kobieta miałaby się nie dawać dotknąć po orgazmie? chłopaku gdzie Ty to wyczytałeś, lepiej byś się uczył a nie pierdołami zajmował, sokor nawet nie wiesz czy Twoja "partnerka" szczytowała, nie ma co się zabierać za sprawy, których się nie rozumie.
a tak w ogóle jak można się pytać ludzi czy twoja laska miała orgazm, za prześcieradło wam nie służyliśmy....
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Kobieta org... bedzie miala dopiero jak wepch... jej pen.. do poch... Niegrzeczne slowa tez wykropkowalem.
|
|
gineq
|
|
Orgazm czy obstrukcja te same mięśnie działają, jakby kobieta miała parcie w jelitach i dostałaby orgazmu to by zostawiła niespodziankę na prześcieradle...
Zmieniony przez - gineq w dniu 2011-08-20 11:59:01
Quid agis, Medice? |
 |
|
|
agusiap86
|
|
gineq true :D
|
_nathan_
|
|
mały siusiaczek mnie roziebał
|
Obdartus
|
|
Nie tylko Ciebie, zapewne wielu z nas kwiczy w ukryciu  |
 |
|
|
piotr3
|
|
ale kurde mówi sie że po orgaźmie laska nie daje sie dotykać nawet a po tym normalnie leżeliśmy
 |
 |
|
|
nakrecona
|
|
no ładnie..
Więc Panowie..
spieszę wam donieść jak to jest z tym orgazmem u nas..
Najpierw delikatnie..luźny język..gdy zaczyna się wiercić..możesz się bardziej zbliżyć..docisnąć mocniej..
koniecznie wsuń paluszka do środku..ale nie wierć nim niemiłosiernie.....liżesz ją po to, żeby jej było przyjemnie...więc pozwól jej się na niego nasuwać..i nie przestawaj lizać..
o taak.. to działa..
NIEZAWODNY TEST NA TO CZY LASKA MIAŁA ORGAZM? - STERCZĄCE SUTKI!
Jeszcze jedno..jeśli Cie odsuwa..tzn, że najprawdopodobniej orgazm trwa albo był..
Tylko prawdziwi doświadczeni fachowcy potrafią dalej odpowiednio zająć się łechtaczką..
ODSUWA CIĘ? TZN, ŻE MASZ SIĘ ODSUNĄĆ!
Swoją drogą..zaraz po wdrapaniu się na łechtaczkowy szczyt..najlepsze co może być to solidny kawałek mięśnia ale już do środka..z całych sił ;)
Pozdrawiam |
 |
|
|
energiaaaa
|
|
hahaha ... mam to samo ... ej ... jak ona ma na imie ?
to mnie rozyebalo.
Znawca -
 |
|