respect _______________________________ Don't know why, but someone took him from me..I miss him so much. I love you Daddy..
waszaguru interesujesz się koszykówką, czy grywasz tylko tak dla zabawy? _______________________________ Superbia In Proelia
danro Za czasow lo gralam w slaku, i bylam w druzynie szkolnej, potem na studiach zamienilam ten sport na rzecz sportow silowo gimnastycznych;) ogolnie jestem milosniczka koszykowki, i chetnie sie udzielam w rekreacyjnych meczach ;)
a więc jesteś kibicem ASCO Śląska... czy tak? _______________________________ Superbia In Proelia
heh nie :) jezeli chpodzi o kibicowanie to kibicuje tylko: eli brzozce, joannie zapolskiej, oli kobielak i kamili porczyk :)
aha, ale nic mi nie mówią te nazwiska . _______________________________ Superbia In Proelia
za to mi mowia... fit _______________________________ Twaróg chudy i zdrowy! Dla zdrowia wyśmienity! I dla polskiej kobity!
Zuch Kobieta.
kontuzja doprowadza mnie do szalu dzieki za pozytywne opinie, dodaja energii i kopa do dzialania :)
łaaał... - sog