Autor |
"To siem pokazem seria pt wyginam smialo" |
|
mleqs
|
mleko
|
|
Wrzuć jakieś bez "napinki"
Ekspert -
 |
|
|
kulmas
|
|
i na gola klate to ocenimy
|
|
Tudor
|
|
mi sie wydaje ze za duzo tluszczu, facet mi mowi ze klata mi sie zrobila jak u faceta, i tak zle i tak nie dobrze :/
ja mam mniejsze cycki
 |
|
|
INSOMNIA
|
|

w wakacje zlamalam w oblesny sposob kciuka...:/ niegdy w zyciu nie myslalam ze kciuk prawej reki jest tak mega potrzebny w zyciu codziennym, nie wspominajac o treningach. Tu foty z dnia w ktorym go zlamalam, robione jakies 3 godz pozniej...
|
 |
|
|
INSOMNIA
|
|

:]
|
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
To krew? auuu
|
|
INSOMNIA
|
|
haha niee Miareczko, wsadzilam wiszacego kciuka do keczupu ;p |
 |
|
|
coraMietka
|
|
Ty to szalona kobita jesteś.
gdzie tego palucha złamała ?
i czemu "w oblesny sposób" nie rozumieć
|
|
INSOMNIA
|
|
Hmmmm... znajoma odwiozła mnie i kolezanke do hotelu w którym przez jakis czas zamieszkiwalysmy. Po drodze zrobilysmy zakupy, jak bylysmy na miejscu znajoma podawala mi reklamowki (jechalysmy mini vanem) jedna reka odbieralam zakupy a druga trzymalam za framuge (nie wiem jak to inaczej nazwac)auta, kumpela nie zauwazyla ze mam tam reke i zatrzasnela suwane drzwi...drzwi sie zamknely na moim palcu, jak to zobaczylam bylam pewna ze pozegnalam sie wlasnie z kciukiem, co prawda nie bolalo, bo doznalam mega szoku, zdolalam tylko wycedzic, Olka otworz drzwi, jak otworzyla, to zrobilo mi sie zielono, a jak juz zobaczylam krew no to odrazu myslalam ze sie przekrece, jakos zdazylam dobiec do maszyny z lodem, (bo czulam ze juz sie na ziemie osowam) i wepchnac to co zostalo z palucha w lod. Jakos doszlam do siebie, ale nie mialam zadnych bandazy ani nic, krewciagle leciala,wiec kolezanka podarla recznik, zawiazalam nim palec, i zakleilysmy na okolo tasma no i tak przez nocke przekimalam, nastepnego dnia paluch bardzo spuchl, ale nie mialam jak dostac sie do szpitala, ktory byl polozony daleko od hotelu, czekalam na znajomych do wieczora To tak w skrocie. Obecnie paluch dziala mam duza blizne i paznokiec mi zlazi, ale odzyskalam czucie :D |
 |
|
|
coraMietka
|
|
|