Autor |
"Trójkąt w łóżku? Co sądzicie?" |
|
ferfecl
|
Don Ferfeclo
|
|
Wysłana - 30 lipiec 2007 01:18 | zgłoś naruszenie regulaminu
Nie bawią mnie ogólnie takie zagrywki, ale... Jakiś czas temu ktoś mnie zapytała czy lubię trójkąty. Poniżej moje zdanie. Uważam że temat ciekawy.
Wg mnie:
Trójkąt obcy facet - ja - moja dziewczyna
To przyzwolenie na zdradę partnerki na moich oczach. nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Ktoś kogo najbardziej na świecie kocham, oddaję mu się bezgranicznie, odpuszczam dla niej różne przyjemności bo czuję się głęboko zobowiązany, jest walony w ci*e jak przedmiot. koleś ma podnietę, ru**a moją kobietę, której intymne sfery poznawałem powoli, coraz lepiej się poznawaliśmy i nawzajem oddawaliśmy. Po prostu nie mógłbym tego znieść. To najintymniejsza rzecz jaką mnie obdarzyła. Nie zniósłbym widoku mojej dziewczyny walonej przez innego. Prędzej za****łbym go.
Trójkąt obca kobieta - ja - moja dziewczyna
Uważam to również za zdradę, tylko partnera. IMO jeśli dziewczyny zgadzają się na coś takiego to albo zdradziły już, albo mają zamiar to zrobić bez wiedzy partnera.
Ps. Oczywiście mogą być jakieś wyjątki. Chciałbym poznać też wasze opinie...
|
 |
|
|
xxfeciaxx
|
|
mi jeden chlopak wystarczy , a jakby na zdrade nawet przyzwolil to w sumie bym sie w****ila,ze sadzi,ze bede sie bzykac z innym,a z dziewczyna to jakos mnie nie kreci |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2008-08-24 19:38:56 |
 |
|
|
Mistmare
|
|
dla mnie to nie jest zdrada, ale chyba bym nie mógł patrzeć jak inny gość bzyka moją dziewczynę do której coś czuje, chyba że to nie byłaby moja dziewczyna, wtedy może.
trójkąt z jeszcze jedną dziewczyną jak najbardziej, ale to już zależy od partnerki, a większość dziewczyn też pewnie nie mogłaby przeboleć że ich facet kocha się z inną na jej oczach. |
 |
|
|
toxOo
|
|
ostatnia odpowiedz dla mnie,jeszcze mnie nie poyebalo zeby z dwoma naraz,wez sie w ogole !  |
 |
|
|
Loverrr
|
|
one lubia na dwa baty..
 |
|
|
Sweet69
|
|
Jeśli to prawdziwa miłosć to nie, jeśli jakaś przygoda to ok |
Ekspert -
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
Jeśli nie czuję jakiejś głębszej więzi z partnerką, to dodatek w postaci jeszcze jednego faceta byłby ok.
Co do opcji nr 2 - dwie kobiety i facet - myślę, że większość panów byłaby zadowolona
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
Behemot_
|
|
tak jak niektorzy wyzej wspomnieli, jesli nie bylbym z zadna z kobiet zwiazany to moze byc nawet cala pielgrzymka mlodziezy do czestochowy, w lozku
|
|
Deckso
|
|
Doszedłem do wniosku ze trójkącik nie może składać sie z dwóch kobiet jednego faceta.
Dlaczego?
Trójkąt nie może składać się z dwóch kątów rozwartych.
|