Jako że gry już często przewyższają budżetem hollywoodzkie produkcje, proponuję wrzucać tu trailery przyszłych produkcji.
Ja osobiście czekam na nowy MOH z (grywalnym) udziałem GROM-u.
Zapowiada się kalka Call of Duty, nic więcej
Żeby nie być gołosłownym, na te gry czekam
Minimalne wymagania sprzętowe:
Procesor: dwurdzeniowy - AMD 2.6 Ghz (Athon 64 x2, Athlon II x2, Phenom II x2) lub Intel 2.2 Ghz (Core 2, Core i3, Pentium Dual Core);
Karta grafiki: z 1 GB pamięci (AMD/ATI Radeon HD 4550 lub Nvidia GeForce 8600);
Pamięć RAM: 4 GB;
System operacyjny: Windows XP (32/64-bit).
Rekomendowane wymagania sprzętowe:
Procesor: czterordzeniowy - AMD 2.8 Ghz (Athlon II X4, Phenom, Phenom II X4) lub Intel 2.4 Ghz (Core 2 Quad, i5, i7);
Karta grafiki: AMD/ATI Radeon HD 4850 lub Nvidia GeForce GTS 450;
Pamięć RAM: 4 GB.
NFS zatrzymali się na poziomie pierwszego undergrounda i widać, że już koncepcji nie mają
też się fapuję tym Watch Dogs - może to być jedna z lepszych gier ever
a co do Tomb Rider - ja pirze. Co oni z Larą zrobili. Po trailerach Lara wygląda jakby była pierwszą lepszą dziewczyną wypuszczoną do dżungli Widzę, że twórcy odeszli już od typowej Lary, która śmigała tylko po jaskiniach i innych, a zrobili z niej typową akcjo-przygodo-strzelankę. Szkoda, bo pierwsze Tomb Raidery były ekstra. No i sukcesywnie jej piersi maleją.
Na plus voice acting. I grafika (animacje twarzy etc.) jeżeli na prawdę będą takie zachowania w grze, to chyba nowego lapka kupię abym mógł sobie pośmigać
29 s. - no piękne to po prostu jest
Zmieniony przez - Absinth w dniu 2012-07-02 17:11:47