Autor |
"Tryskająca sperma--intymne wyznania %-)" |
|
Angel...
|
|
s(c)hadow - kuźwa przed chwila pisalam - ludzie nauczcie sie mowic i pisac poprawnie =, pozniej sie za to zabierajcie, bo to az oczy bola jak sie czyta "szlem"  |
Ekspert -
 |
|
|
schadow36
|
|
dla tego schadow a nie shadow mam bo wszędzie loginy shadow są zajęte :] |
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
zoofile, a fu!
|
|
white powe
|
|
Ja mialem 2 wpadki z waleniem ale jedna mnie powalila xD
stara siedziala z sasiadka w pokoju obok a ja zaczynam sie zabawiac i nagle bec k.u.r.w.a drzwi sie otwieraja ;O a w telewizorze lecialy telezakupy "mamgo" jakiesz bylo jej zdziwienie jak sie namnie gapila :D wtedy troszke glupio bylo bo nikt niewieidzal co powiedziec HIHIHI
|
pan_iks
|
|
Kiedys był w domu taki przepych ze musiałem spac z braciakiem ciotecznym. Nie pamietam, ale chyba goscie zjechali sie, nawalili ( poczatkowo miala byc kulturalna imprezka ) i prawie wszyscy zostali ... Udawałem ze spie, a braciak chyba uwierzył ... :DCos zaczeło mnie w****iac bo kołdra latała od gory do dołu dosc wysoko ... Patrze kątem oka a ten napierdala bezwstydnie na ręcznym :D:D:D Odwróciłem sie na 2 strone i gniłem, ale na 2 dzien nic nie mowiłem :D:D:D:
Zmieniony przez - pan_iks w dniu 2007-01-31 09:46:29
|
Toscani
|
|
jezeli piszesz specjalnie "szłem", "poszłem" to na przyszlosc nie pisz tak
jezeli niespecjalnie - to radze slownika uzyc
Niespecjalnie--pozatym co z tego ze źle jak wiekszosc tak pisze.  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
hallucyon
|
|
@ Toscani:
Niespecjalnie--pozatym co z tego ze źle jak wiekszosc tak pisze.
Widzę, że Twoim zdaniem powinno się dążyć do poziomu kmiota miast człowieka wykształconego .
Zmieniony przez - hallucyon w dniu 2007-01-31 19:05:11 |
Ekspert -
 |
|
|
borek123
|
|
To może teraz ja opowiem swoją historię.
Pewnego dnia (zupełnie niedawno) przyszedłem ze szkoły zobaczyłem że w małym pokoju spi mój starszy o rok skacowany brat to przymkłem drzwi weszłem do dużego pokoju i tez przymkłem drzwi. Włączam komputer wchodzę na to forum ściągam film z linku podanego na tym forum. Gdyż jestem maniakiem kobiecych stóp sciągnąłem sobie filmik ze stopami. I akurat oglądłaem trzeci filmik na którym kobieta waliła konia stopami facetowi i akurat jak w filmie facet spuścił się dziewczynie na stopy do pokou wszedł mój brat (ja oczywiście masturbowałem się) obróciłem się, spaliłem buraka i lekko uśmiechnałem się do niego, a on chyba nawet nic nie zauważył i myslał że smieje sie z tego że on jest taki skacowany. Wtedy przez cały dzień myślałem że mnie przyłapał, ale tego nie wiem, nic mi potem nie mówił, więc chyba raczej nie.
|
Dj Tiesto
|
|
|