Trzeba też uwzględnić że niektórzy mają na swój temat dziwne wyobrażenia, inne niż są w rzeczywistości. Dlatego lepiej niekiedy jak osoby które nas znają wypowiedzą się czy ich zdaniem dany opis do nas pasuje.
Kilka cytatów z opisu:
umiejętność zjednywania sobie przyjaciół.
Uraz nie pamiętają długo, nie są mściwe.
Nie pragną stanowisk czy wielkiego zysku
Rzadko mają oszczędności
Jak narazie tylko jedna osoba wykazała się "olewactwem" i zaznaczyła "co mnie to obchodzi" Szczerze mówiąc spodziewałem się więcej takich reakcji ---> ale jak widać zagadnienie numerolgoii budzi w ludziach wszelkiego pokroju bardziej zaciekawienie niż olewactwo :)
"Trzeba też uwzględnić że niektórzy mają na swój temat dziwne wyobrażenia, inne niż są w rzeczywistości. Dlatego lepiej niekiedy jak osoby które nas znają wypowiedzą się czy ich zdaniem dany opis do nas pasuje. "
wedlug mnie bardzo malo sie zgadza z tego opisu do mnie (11), no ale...kto mnie zna...wypowiadac sie!
poza tym, nie wiem, jak inny, ale ja jak czasem przeczytam jakis horoskop(nie, nie ten prawdziwy, ten z bravo girl) albo inne tego typu rzeczy to malo co sie zgadza... raz mi nawet psycholog powiedziala ze jestem mieszanka wybuchowa wszystkiego