stronka może się już wcześniej przewinęła ale podaje na wszelki wypadek... też fajnie można sprawdzić :) zróbcie test i podzielcie sie tym co wam wyszło...
Mi wyszło 3w4 - "Profesjonalista"
Zmieniony przez - anetaap_90 w dniu 2008-04-10 18:05:10
Jestem siodemka.Juz wczesniej wiedzialam.
Oj,w ogole cos duzo ich tutaj wyszlo.Moze niektorzy ne obliczali,a jedynie wybrali ulubiona liczbe.
Sie zgadza chyba wszystko,ale wiadomo,ze jak ktos sie uprze to kazdy opis do niego pasuje ;)
Najgorsze u mnie to "Bywają też nadmiernie pesymistyczne i melancholijne, czasem trudno im powstrzymywać się przed krytyką innych. Aby nauczyć się czerpać więcej radości z życia Siódemki powinny dopuścić do głosu drzemiące w nich emocje." i "O wiele lepiej radzą sobie z pojęciami naukowymi niż z własnymi emocjami"
ale za to ". Sprawy materialne, sława czy awans nie mają dla nich większego znaczenia." czy "W pracy zawodowej są sumienne i odpowiedzialne,"
a ja mam 7 i w sumie sie zgodze...heh ten opis jest niemozliwie prawdziwy