7... Teoretycznie się wszystko zgadza... _______________________________ Club music/Trance fan.. Nie lubi spodni "rurek" !! :O
Jedynka się kłania. Ciekawi mnie, kto to wymyślił.. Wszechwiedzący jakiś ? _______________________________ PUSH THE BUTTON
Ja mam 666, co to oznacza?
ze jestes zgorzknialy i jestes trzcicielem wuja stalina? 11 Zmieniony przez - azda w dniu 2008-08-27 12:44:22 _______________________________ "i wez sie nie użalaj nad sobą ziomuś , nie odpierdalaj , szalalala i do przodu ":D
11 trzcicielem?? ))))))))))) _______________________________ [http://www.youtube.com/watch?v=Ze1VM3JAbUM&feature=channel_page]
Czwórka !!! Pasuje IDEALNIE!!! _______________________________ ---------------------------------------------------------------------------------------
7 - Prawie idealnie pasuje.
8-srednio pasuje Zmieniony przez - White_Rose w dniu 2008-09-28 00:27:11 _______________________________ Optymizm to wiara, która prowadzi do osiągnięć :D
moja to 23
23=czyli Twoja liczba to 5 _______________________________ Optymizm to wiara, która prowadzi do osiągnięć :D