Autor |
"Urozmaicenie? :>" |
|
pucccek
|
|
Wysłana - 9 lipiec 2005 12:29 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Witam Panow ( ew. Panie )zbereznikow !
Mam takie trochawo nietypowe pytanie :>...
Jak mozna urozmaicić pocałunek?
Zrobić coś, żeby było fajniej, przyjemniej, nadzwyczajniej? :>
Słyszałem dużo porad - zawiąż jej oczy przepaską, całuj przed po szyi.
Macie jeszcze jakieś propozycje?
PS. "Coś więcej" nie wchodz i w gre :P
Pozdrawiam!
| |
|
 |
|
|
MaxB
|
|
|
|
Eclipse21
|
PELEMELE
|
|
Moze jakeis dźwięki wydawaj, które będą dla niej podniecające. Oczywiście nie mówie już o macaniu, głaskaniu po szyji, po głowie. Ostatnio mialem przypadek ze sie stuknelismy zębami
|
|
Daer
|
|
|
|
ANlA
|
|
Eclipse21 nie ma nic romantyczniejszego od "stuknięcia zębami:
|
pucccek
|
|
|
|
Bakemono
|
|
hmm.. ogólnie temat dziwny a wręcz podchodzący pod głupawy, bo tu należy używać jedynie własnej inwencji twórczej i pomysłów, no ale.. ok, powiem Ci coś, co ja stosuję czasem i doprowadza do tego, że.. dziewczyna sama się kładzie i...rozchyla nogi
gdy namiętnie się całujecie, pilnuj, żeby Twoje wargi były zawsze wilgotne, staraj się jak najbardziej ocierać swoimi wargami o jej, delikatnie wsuń się językiem do jej jamy ustnej, odnajdź jej język i traktuj koniuszek jej języka swoim koniuszkiem, tak, jakbyś robił jej bardzo delikatną ... minetkę.. i ogólnie panuj nad językiem, a nie rób z niego pasywnego dziada który poprostu wala się na boki bez ładu i składu
|
|
rafee
|
|
Wydlub jezykiem spomiedzy jej zebow wczorajsza kolacje i przyklej jej te resztki do wargi !!wszystkie na to leca!!
Ja kiedys ze szmula podawalismy sobie jezykami podczas pocalunku cukierka. Skonczylismy dopiero jak cukierek sie skonczyl
|
|
Helevorn
|
|
Oprocz cukierkow polecam lody, czekolade etc.
 |
|
|
Kacperson
|
|
w międzyczasie możesz puszczać delikatne podkołderniki ....nie no sorry ale takie pytania mnei niszczą :)
 |
|
|
Babs5
|
|
stukanie zebami rulezzz
a z tym pocalunkiem to kazdy powinien miec swoje soposby |
 |
|