Wysłana - 27 styczeń 2007 13:17 Przeniesiona przez kulmas z działu 'HYDEPARK'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Witam, nie bijcie, że w HYDEPARKU, ale...
Jestem nieszczęśliwym posiadaczem wyżej wymienionego aparatu, nieszczęśliwym dlatego, że aparat dostał nieźle z paska chyba w obiektyw i w górną część(w czasie lania na osiemnastce). Uszkodzenia to: niewysuwający się do końca obiektyw, poprzestawiane te szkiełka od wizjera, zdjęcia można przeglądać, ale gdy włącze aparat na ustawieniu robienia zdjęć to obiektyw wysuwa się na kilkanaście mm i aparat automatycznie się wyłacza.
I pytanie do Was: może miał ktoś taka przygodę i wie czy naprawa nie przekroczy kosztu nowego aparatu? :/
mam canona ixusa iZooma i przed swietami mama zabrala go babci cos tam zdjecia chciala porobic... i dorwala sie do niego moja 8 letnia siostra i jakos niefortunnie na wysunietym obiektywie lekko zahaczyla o dywan tak ze musiala tam jakas zebatka pojsc
i mialem podobnie jak u ciebie - na wylaczonym moglem zdjecia ogladac ale jak wlaczylem na robienie zdjec obiektyw krzywo wysuwal sie do polowy i ekranik robil sie czarny wiadomo gwarancja tego nie objela... rodzice pokryli koszty naprawy i wynioslo ich to okolo 300zl nie liczac kosztow przesylki...
slyszalem ze robia rozne walki jak sie daje niegwarancyjnie rozny sprzet to specjalnie zrobilem mala kropke markerem na baterii, zeby sprawdzic czy mi ta sama przysla... i przyslali, malo tego, nawet szybko im to poszlo