FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 945 razy ¬

ROZRYWKA | Elektronika
Uszkodzony Canon A510 
[powiadom znajomego]    
Autor "Uszkodzony Canon A510"   

washek
 Wysłana - 27 styczeń 2007 13:17       

Przeniesiona przez kulmas z działu 'HYDEPARK'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, nie bijcie, że w HYDEPARKU, ale...

Jestem nieszczęśliwym posiadaczem wyżej wymienionego aparatu, nieszczęśliwym dlatego, że aparat dostał nieźle z paska chyba w obiektyw i w górną część(w czasie lania na osiemnastce). Uszkodzenia to: niewysuwający się do końca obiektyw, poprzestawiane te szkiełka od wizjera, zdjęcia można przeglądać, ale gdy włącze aparat na ustawieniu robienia zdjęć to obiektyw wysuwa się na kilkanaście mm i aparat automatycznie się wyłacza.

I pytanie do Was: może miał ktoś taka przygodę i wie czy naprawa nie przekroczy kosztu nowego aparatu? :/

Lis3K
 Wysłana - 27 styczeń 2007 13:30      [zgłoszenie naruszenia]

to masz przerabane

mam canona ixusa iZooma i przed swietami mama zabrala go babci cos tam zdjecia chciala porobic... i dorwala sie do niego moja 8 letnia siostra i jakos niefortunnie na wysunietym obiektywie lekko zahaczyla o dywan tak ze musiala tam jakas zebatka pojsc
i mialem podobnie jak u ciebie - na wylaczonym moglem zdjecia ogladac ale jak wlaczylem na robienie zdjec obiektyw krzywo wysuwal sie do polowy i ekranik robil sie czarny wiadomo gwarancja tego nie objela... rodzice pokryli koszty naprawy i wynioslo ich to okolo 300zl nie liczac kosztow przesylki...

Ekspert -

kulmas
 Wysłana - 27 styczeń 2007 13:32      [zgłoszenie naruszenia]

spoks.
ban na 24.

...

Znawca -

washek2
 Wysłana - 27 styczeń 2007 14:27      [zgłoszenie naruszenia]

dzięki za bana

mam rozumieć, że wysłali go do serwisu canona w warszawie?

no i Twój aparat to jednak troszeczkę droższy jest to mam nadzieję, że az tyle by mnie to nie wyniosło.

Lis3K
 Wysłana - 27 styczeń 2007 14:52       [zgłoszenie naruszenia]

tak wyslany zostal do serwisu w warszawie...

slyszalem ze robia rozne walki jak sie daje niegwarancyjnie rozny sprzet to specjalnie zrobilem mala kropke markerem na baterii, zeby sprawdzic czy mi ta sama przysla... i przyslali, malo tego, nawet szybko im to poszlo

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Uszkodzony Canon A510