Zastanówcie się, czy na pewno tego chcecie :
Wydaje się wam to nierealne lub że to was nie spotka ? Oni też tak myśleli. Więc pomyślcie nad takimi aspektami zanim pujdziecie do MONu !
Pozdro
Kopa666...ja doskonale zdaję sobię sprawę, że w tym roku przyjmują tylko 50 osób w tym ok. 5 na "topowe" specjalizacje jak np. rozpoznanie...ale to nie powód, żeby straszyć innych starających się zdjęciami amerykańskich szeregowców.WSO kształci przyszłych oficerów a oni na pierwszy ogień nie idą I tak się nie dostaniesz bo jesteś analfebetą. I nie mów mi, że "u" leży blisko "ó"
Mam prośbę jesli chcecie pogadac o AMW to zrobcie osobny temat lub ja wam nawet zrobie :D tylko nie piszcie tu o tym bo wiekszosc osob mysli SO i WSO i wojskowe z cywilnymi a jak jeszcze im dojdzie zagadnienie WAT, AMW, WSOSP to juz sie pogubią :)
Krótkie zestawienie, (prawdopodobnie większość została awansowana pośmiertnie).
I niech teraz mi ktoś powie, że oficerowie zginęli w obozie od ostrzału artyleryjskiego lub "po zjedzeniu grzybów zebranych w lesie w iraku".
Wszystko zależy od stanowiska. Jasne, że są tacy którzy uczestniczą w patrolu przez krótkofalówkę i z palcem po mapie, a są i oficerowie biegający po polu. :)
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.