| Autor |
"WSO 2010 cz.2" |
|
|
Robercik91
|
|
Wysłana - 16 styczeń 2010 19:43 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
brolka
|
|
|
|
|
Robercik91
|
|
pomysły na ankietę będą przyjmowane i rozpatrywane do jutra (17.01.2010) do godziny 20 :) spośród najlepszych komisja (czyli ja) wybierze ten który umieści:) |
 |
|
|
|
Klejcun
|
|
Win Dizel
|
|
Temat zostanie usuniety, drugi temat mozna otworzyc gdy poprzedni bedzie mial 3000 postow, zakladanie kolejnych z wlasnego widzi mi sie, bo nie chce sie czytac postow to raczej nie na tym forum.
|
|
Robercik91
|
|
temat zamkną, a potem przyjdą w nocy po mnie i jeszcze mnie zamkną ;P
a tak poza tym... to kontynułacje tematu "wso Wrocław" na "wso rekrutacja 2009" załozono po 1189 odpowiedziach o ile mnie pamieć nie myli to mniej niz 3 tys :) wiec ?
PanzerKoti- a z kąd masz pewność ze 100% zrobisz na maturze? kazdemu moga walnać kilka pkt..
"Rob, chciałem się Ciebie zapytać dlaczego chcesz iść do panca a nie na rozpoznanie z takim wf'em? nie uważasz, że się będziesz marnować w czołgu? " po pierwsze jakos mnie czołgi ciagna od zawsze :D zreszta moze oni zobacza jaki mam wf i sami mnie walna na rozpoznanie :) choc wolał bym panc :)
Zmieniony przez - Robercik91 w dniu 2010-01-16 20:08:12 |
 |
|
|
|
PanzerKoti
|
|
jak będę mieć mniej niż 100% z matmy pp to się chyba pochlastam
na próbnej ostatniej z matmy pp miałem 96% a poziom mają jeszcze obniżyć... mówię o tym co 24% społeczeństwa nie zdało (pilotaż z listopada albo grudnia, nie pamiętam dokładnie)
matmę pr też piszę, ale taki poziom walnęli na próbnej, że nie liczę na więcej niż 40%...
|
|
cooltras
|
|
kontynułacje lepiej szybko usuńcie zanim się chłop wstydu naje
|
|
Robercik91
|
|
cooltras :) jeden chvi :P pośpiech robi swoje :P
PanzerKoti- ale skoro masz 100% z P to czemu R nie napiszesz? |
 |
|
|
|
Kunio_
|
|
Do podoficerek naboru w 2010 ze srodowiska cywilnego nie ma ;) |
 |
|
|
|
PanzerKoti
|
|
Rob:
to tak jak mnie xD
od małego fascynowały mnie te piękne stalowe kolosy ;] a poza tym starszy był tankistą i znam wiele historii z życia pancerniaka przez co cholernie mnie to ciągnie ;]
napisałem że z pr spróbuje ale nie mam pojęcia jak wyjdzie...
również jestem za ankietą kto do jakiej formacji chce się dostać (kierunek studiów)
Zmieniony przez - PanzerKoti w dniu 2010-01-16 20:19:22
|
|
Robercik91
|
|
to juz mamy dwa głosy na "kierunek"
a mam takie pytanie : czy wie ktoś czy jest możliwość z WSO wyjechać na szkolenie do West Point? i co trzeba zrobic (przypuszczam ze jak co to miec za***iste wyniki :) choc ja juz na starcie odpadam bo anglika znam tak srednio )
Zmieniony przez - Robercik91 w dniu 2010-01-16 20:23:58 |
 |
|