Witajcie ! Mamy już za sobą 4 obszerne tematy na temat ww. szkoły a teraz przyszła kolej na następną . Osoby które się nie dostały w roku 2011 bardzo chętnie widziani . a oto ciekawostka bd pływanie w tym roku a za rozmowę bd można dostać 10 punktów tylko i wyłącznie , zresztą wysyłam wam mały prezent na powitanie :) szkola.inforlex.pl/download/akty_pdf,U23,2011,11,148.pdf
To ja na wstępie zadam pytanie.
jeśli spełniam ten podpunkt
- jest absolwentem klasy dwujęzycznej z wykładowym językiem angielskim
to w jaki sposób mam to wyszczególnić podczas rekrutacji ? (chyba, że w elektronicznej rekrutacji jest taka możliwość ?).
Zmieniony przez - Fajfol69 w dniu 2011-07-26 18:43:58
bd startował pierwszy raz ale myślę że podczas wysyłania papierów jakoś zaznaczasz że jesteś w klasie 2jezycznej. ale na wstępie zapytam czy wiesz co to klasa 2jezyczna? to NIE jest klasa gdzie wszystkie przedmioty są po polsku plus niemiecki i angielski ale to JEST klasa gdzie wszystkie lekcje masz po angielsku plus oddzielnie przedmioty które są po polsku. jeśli to wiesz to z twoim pytaniem nie wiem jak Ci pomóc ;)
chodzę do klasy gdzie niektóre przedmioty mam i w języku polskim i w języku angielskim np. matme, biologie, fizykę (w całości) i geografię. poza tym mam angielski który docelowo ma przygotować moją klasę do matury dwujęzycznej z tych właśnie przedmiotów oraz daje możliwość zdawania języka angielskiego na poziomie dwujęzycznym tzn. wyższym poziomie niż matura rozszerzona. To już nie wiem czy to jest w końcu ta klasa dwujęzyczna spełniająca wymogi w zasadach rekrutacji czy nie
Zmieniony przez - Fajfol69 w dniu 2011-07-26 21:18:38
zwracam honor :P Tak Ty należysz do klasy dwujęzycznej ! to jest taka ,bo pytałem się mojej pani od angola i tak mi to wytłumaczyła ,na początku myślałem że jestem w klasie 2języcznej bo mam niemiecki i angielski :P
No to jestem przynajmniej spokojny o angielski. Z matmą będzie gorzej. Co do testów sprawnościowych to aktualnie do końca wakacji robię ogólnorozwojowy trening 3x w tygodniu + teraz dojdzie 2x basen. W roku szkolnym dojdą jeszcze zajęcia z MMA. Certyfikatów w sumie to raczej nie przywiozę żadnych.
Ladnie z tym basenem .. porazka trzeba bedzie wziac sie ostro do roboty.
Jesli chodzi o rozmowe to ja prezentuje sie nastepujaco:
-Prawko Kat.A
-Prawko Kat.B
- I tu postaram sie o jakis certyfykat z MMA.
Nic innego nie bede mial.