Autor |
"WSO 2013" |
|
sqa
|
|
Wysłana - 17 wrzesień 2012 19:51 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
45cal
|
|
Ja na pewno. Miałem startować w tym roku, ale doszło parę spraw i nie dałem rady nawet spróbować. Jak na złość dopadła mnie teraz mała kontuzja, która uniemożliwiła ponowienie przygotowań, więc zaczynam powoli dopiero od października. Jak u was z maturami? U mnie angielski ( poprawiam również w tym roku na większy procent, bo pod 2012 w ogóle nie przeglądnąłem poprzednich matur, a uczyłem się zupełnie co innego ) 75% rozsz i matma 58% podstawa. Przelicznik z samych matur to 95pkt więc słabo, ale dam radę.
Jak to jest z badaniami psychologicznymi, zdrowotnymi? Można zrobić już teraz przez swoje WKU?
Zmieniony przez - 45cal w dniu 2012-09-21 15:53:02
|
maniek7771
|
|
Witam ja też 2 raz, ostatnio bilirubina wykluczyła mnie. |
 |
|
|
nermal102
|
|
witam, startuje drugi raz:) niestety zabrakło mi kilka punktów i teraz nie dam się tak łatwo:D |
 |
|
|
45cal
|
|
maniek, a odwoływałeś się? Kiedy robiłeś badania lekarskie i psychologiczne? Jak przebiega ta procedura? Można jeszcze przed rekrutacją sobie zrobić?
up a ile brakło?
pozdrawiam
|
nermal102
|
|
|
|
maniek7771
|
|
Odwoływałem się ale jak w większości przypadków nie pomogło, no ale jak w twkl siedzą Ci sami co w rwkl to nic dziwnego, badania jakoś pod koniec lutego. |
 |
|
|
jaqubb
|
|
Ja wybieram się w 2013roku pierwszy raz. Mam nadzieję ,że będzie dużo miejsc,bo wiadomo, mimo, że niż demograficzny, ludzi na takie uczelnie nie brakuje:) jestem ciekaw jak tam jest i czy nie spalę testów:D
|
|
maniek7771
|
|
Jak drążek idzie? Jak trenujecie? Dla mnie to największy problem jest. |
 |
|
|
45cal
|
|
15p przy wadze 95kg, zbiję do 80-85, bo 90 to nie moja waga i będzie git :)
Zawsze ćwiczyłem drążek więc nie mam za specjalnego planu, ale ostatnio po przerwie robiłem piramidkę w górę 2p, 3p, 4p, 5p, 6p itp teraz z obciążeniem co jeden, dwa treningi w tygodniu wpisany w plan na siłownie.
Nie można tych badań lekarskich i psychologicznych zrobić wcześniej? Np. w tym roku?
Zastanawiam się czy pisać po 3 letniej przerwie z nauką rozszerzoną matmę
A jak u Ciebie?
Zmieniony przez - 45cal w dniu 2012-10-11 20:34:20
|
maniek7771
|
|
Ja ta sama waga i na razie 10 podciągnięć ale myślę że poprawie to sporo;) Ja pisze po przerwie fize R i angola:) Badania robiłem w tamtym roku w lutym i to było już bardzo wcześnie, w sumie to nie zależy od Ciebie tylko od wku kiedy Cie skieruje, a skieruje Cie dopiero jak wso potwierdzi ze startujesz czyli po rejestracji internetowej i dosłaniu reszty dokumentów. |
 |
|