Jako, że coraz częściej zastanawiam się na **** ludzie chodzą na siłownie dlatego postanowiłem założyć taki temat.
Ludzi na salach treningowych wzrasta (w szczególności młodych) ale chyba mało który z nich wie dokładnie czego od tej siłowni chce
Brak ustanowionych odpowiednich przerw między seriami
Niby robią masę ale po 15 powtórzeń i więcej
Gadają śmieją sie najlepiej to jak mogli by jeszcze pić browary i jarać zioło na samej siłowni
Chciałbym żeby wypowiedzieli się tu młodzi początkujący pakerzy i odpowiedzieli na te pytania. Bo jak spytać takiego na siłowni to albo nic CI nie powie, albo coś zaburczy i zaraz robi zrywke z siłowni
i widzę efekty, nie traktuje siłowni jako miejsca spotkań, raczej robie to co mam zrobić i idę jak ćwiczę to wystrzegam się picia alkoholu, nie mam diety lecz staram się odżywiać zdrowo...
Dla zabicia czasu
poprawy sylwetki
dla poczucia wartości
Przyznam sie ze nie bylme od poczatku kwietnia, bo ta co mi psowala idealnie zostala zlikwidowana
Ale jak tylko zrobie mgr wracam
Obecnie Wygląda (=Masa) bo chudy jestem. Ale niedługo wracam po kontuzji do zabawy w MMA i bede pewnie robił HST zeby sie rozwijać.
Na siłowni nie rozmawiam bo cwicze sam w domu
Jeszcze kumpel przychodzi ale przeważnie w innych godzinach.