Witam wszystkich.
Chciałbym prosić Was o pomoc. Jak się stało tak sie stało. Jetsem w ciężkiej sytuacji i z tego co wyczytałem w necie jest jescze dla mmnie pomoc w postaci tabletki poronnej i tu pytanie: Może wiecie ile takie coś może kosztować i czy ktoś z Was ma namiary na ten środek.
hmmm z tego co tu napisales moge sie domyslec ze ta trudna sytuacja to ciaza twojej kobietki bo nie wiem na co innego moglyby co sie przydac tabletki poronne
zgadza sie
oczywiscie moge sie mylic a jesli tak jest to napisz prosze co to za ciezka sytuacja
Zmieniony przez - Gosia_p w dniu 2004-12-13 18:46:58
ps bierz dziewczyne i szybko lec do lekarza ginekologa a jak nie da rady to do rodzinnego i mow jak wyglada sytuacja powinien pomoc od razu i pchaj sie bez kolejki
Aborcja jest w Polsce zabroniona, ale wiadomo jakie jest życie i ogólnie rzecz biorąc niema z nią problemu, z tym, że to się wiąże już z większą kasą, a rozumiem, że chcecie ukryć ewentualną ciążę przed rodzicami ?
I proszę Boga nigdy więcej niech nie pozwoli na to by ktoś trafił w moje serce