Autor |
"Wady naszych Ex" |
|
lucas761
|
|
Ja tak teraz tylko przypominam sobie z uśmiechem na ustach.
A wg ciebie jakie wady są najważniejsze?
I nie mów mi np. ze sie kurvi bo takie to już sa skreślone z góry, albo traktuje cie jakos jak nie powinna, w koncu to ty jesteś facet nie?
|
|
Whiteaida
|
|
* -wymieniał marki swoich ubrań
-"pół miasta chce mnie pocałować, a Ty nie chcesz?!"
-"bardzo lubie koszule, mam ich z tysiąc!!"
* -miał dziwne sutki
-nie uznawał czegoś takiego jak być zmęczonym...
* -temperatura -20 stopni celsjusza:
ja-wejdziesz? (bo mi zimno było....)
on-nie, bo sie wstydze...
ja-to narazie;]
Poza tym brak ambicji, kreatywnosci, zrozumienia, zbytnia pewność, że mi na nich zależy ( pfff.....), TOTALNY brak umiejętności podniecenia kobiety, wzdryganie się na hasło "miesiączka".....wszystkim tym cechom mówię stanowcze NIE!
Zmieniony przez - Whiteaida w dniu 2006-10-11 13:59:41
|
|
lucas761
|
|
Kurde niezły musiałbyć taki gość co by miał wszystkie cechy jakie opisałaś. I wogule jak sie mozna wzdrygać na słowo miesiączka, przeciez dobry marynarz to i po czerwonym morzu przepłynie
|
|
Whiteaida
|
|
|
|
mystic.man
|
|
- Do wszystkiego ma dystans [podobam sie jej ale nie chce zwiazku, w dodatku nie da sie tego wytlumaczyc jako to ze poprostu nic do mnie nie ma bo jest inny gosc ktory sie jej za***iscie podoba i byla z nim tylko tydzien bo tez twierdzi ze zwiazki sa be i nie chce],
- Non stop miala jakies smieszne humory,
- Przewrazliwiona na punkcie rodzicow,
- Troszke sciemniala ;)
a ex-ex miala takie wady:
- troche za bardzo mnie kochala ;/ tzn. jej uczucie bylo chyba o wiele mocniejsze od mojego pomimo iz mnie tez do niej caly czas cos ciagnelo [bylismy ze soba 4 razy :D],
- slabo sie calowala :P
- malo stanowcza i zadko wyrazala swoje zdanie na pewne tematy, musialem ja o to prosic itp. nie zawsze mowila co jej na sercu lezy.
- chciala nadal ze mna byc pomimo ze ja zdradzilem :/ [tak wiem skurviel jestem :D]
|
BredoE-g
|
|
|
|
grrruby
|
| Wysłana - 15 październik 2006 13:25 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
BredoE-g
|
| Wysłana - 15 październik 2006 23:17 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Gumis777
|
|
|
|
psychol22
|
|
A MOJE BYłE SIE LUBIA SA 3 :)a ja lubie kiedy robimy naprzykład wspólnego grila na działce...;P
|
 |
|