"teraz jakos latwiej mi zrozumiec jad w twoich niektorych wypowiedziach" - won Mi paskudo
Woda po kolana po nocnej burzy. Wywiad z powodzianami.
(dziennikarka) Jak myślicie skad wzięło sie tu tyle wody?
1. skąpiradło - złotówka w ręku mu się paliła, kupiłam zabawkę dla mojego chrześniaka za moje, 35 zeta - on: c o? i l e?! nie było czegoś t a ń s z e g o? oszczędzę szczegółów, zwiałam po 2 m-cach
2. środa: kocham Cię, blablabla, czwartek sms zerwanie Wtf? przy okazji próba zmiany ubrań (fason bluzki nie ten, nie te lata), koloru ubrań, stylu, makijażu, nie śmiej się - śmiej, jesteś nie miła - jesteś za miła, nie chodź na solar (ale czarną po solarze rozwódkę to i owszem przejął), opętany seksem - za chwilę jesteś chora bo tyle seksu?!? słuchasz nie tej muzyki, i tak w nieskończoność..
generalnie wadą jest brak humoru i dystansu. Brak zrozumienia.. rozmowy i wiele innych
ale może to ja jestem peerdolnięta, skoro bawią mnie takie rzeczy:
Zmieniony przez - Eksplozja w dniu 2008-06-10 02:25:15
mój? mhmmm ... no cóż, jego najwieksza wada była nadwrazliwość, koles płakał jak jechałam do domu ze bedzie "tak bardzo tesknic"
za malo sie napier.dalasz po mojemu w ten pusty leb tym mlotkiem.