FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 37514 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Wady naszych Ex 
[powiadom znajomego]    
Autor "Wady naszych Ex"   

chort
 Wysłana - 14 czerwiec 2008 23:05      [zgłoszenie naruszenia]

- zbyt męcząca w łóżku, jej następczyni - zbyt leniwa w łóżku, teraz - prawie ok ( prawie, bo w końcu po coś czytam posty na insomnii )

Andromedaa
 Wysłana - 15 czerwiec 2008 12:52      [zgłoszenie naruszenia]

zbyt męcząca w łóżku

Niemożliwe, że na to narzekacie

Nie no, rozumiem.

Ekspert -

kwarniczka
 Wysłana - 16 czerwiec 2008 17:01      [zgłoszenie naruszenia]

Ooo to ja miałam identyczną sytuację...tyle że moje podejrzenia po dwóch miesiącach wyszły na moje..i koleś na dwa fronty leciał..a z tą ręką to ładne zagranie pózniej będzie kombinacja.Jak już na spacer nie będzie chciała to stworzy się jak to ładnie napisałeś gnój!!!

kwarniczka
 Wysłana - 16 czerwiec 2008 17:04      [zgłoszenie naruszenia]

Pod jakim względem męcząca?Za nudna czy ostra?

bigluchna
 Wysłana - 16 czerwiec 2008 17:23      [zgłoszenie naruszenia]

to i ja dorzucę swoje 3 grosze...

-nudny,ciągle to samo;
-najlepiej przyjść do mnie i przesiadywać niewiadomo jak długo, męczące to było
-miał za małego a w każdym razie nie potrafił go na tyle odpowiednio użyć by mnie zaspokoić, nuda zaraz po początkach w łóżku, pytania po "jak było", praktycznie ta sama pozycja i w ogóle... nie przepadam za ciaglm dominowaniem w łóżku i zwiazku, przeciwnie wręcz
-nie umiał podjąc decyzji typu wybór baru/imprezy
-nie umiał sie na mnie wkurzyc, zawsze taki potulny *bo ja denerwująca bywam i moj facet musi umiec powiedziec stanowczo swoja decyzje i postawić na swoim
-trzymał emocje w sobie, nie umiał rozmawiać, ze o rozmowach o seksie nie wspomne
--nie umiał sie pogodzic ze to koniec
było miło, chwilę, na początku... nowy się znalazł jakoś przypadkiem i teraz nie mam na co narzekać

Zmieniony przez - bigluchna w dniu 2008-06-16 17:26:42

"Seks bez miłości to puste doświadczenie.
Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych"
Woody Allen

chort
 Wysłana - 16 czerwiec 2008 20:30      [zgłoszenie naruszenia]

smiej sie Andromedo, smiej. Duzo seksu jest baaardzo fajne, ale nawet z tym można przesadzić. Co ja jestem jakiś byk rozplodowy ? Nawet facet czasami chce ogladnac film razem, albo pogadac, a tu sie nie dalo... ( choc nie powiem zebym nigdy nie zalowal rozstania, bo rownie dzika kocica mi sie juz pozniej nie trafila i nie wiem czy to tych dziewczyn wina, czy tak mnie ta pierwsza przyzwyczaiła , ale to juz na inny temat historia )

Andromedaa
 Wysłana - 16 czerwiec 2008 20:37      [zgłoszenie naruszenia]

Napisałam, że rozumiem
Wszystko z umiarem

Ekspert -

ojojoj
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 12:09      [zgłoszenie naruszenia]

chorat wam facetom zawsze trudno dogodzić, a to jedna ma za duzy temperament, druga znowu za mały, ta ma za duze cycki, a ta ma za małe, zadna nie jest nigdy idealna

Woda po kolana po nocnej burzy. Wywiad z powodzianami.
(dziennikarka) Jak myślicie skad wzięło sie tu tyle wody?

Methos
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 12:13      [zgłoszenie naruszenia]

chorat wam facetom zawsze trudno dogodzić, a to jedna ma za duzy temperament, druga znowu za mały, ta ma za duze cycki, a ta ma za małe, zadna nie jest nigdy idealna

omijaj takich facetów i bedzie po problemie

wierz mi ze sporo jest całkiem normalnych

Znawca -

XiNeedYouX
 Wysłana - 17 czerwiec 2008 14:05      [zgłoszenie naruszenia]

szczerze to miałam 3 chłopaków a teraz chodze z 4 i mam nadziej ze innych juz nie bedzie.
wady.?:
u 1 to to ze nigdy nie spotalismy sie niegdy tylko u niego w domu i to ze ciagle chciał sexu.
u 2 to to ze zmuszał mnie do sexu chociaz nie miałam ochoty (mozna to nawet nazwac gwałtem ) bo to było tak ze ja czesto mwoiłam nie bo to mnie juz meczyło, mowiłam mnie a on mnie na siłe rozbierał, ale w koncu jakos sie rozstalismy ale od tamtej pory troche inaczej patrze na kochanie sie z partnerem niz wczoesniej.
a u 3 to, to ze nie umieł odmawiac i robił wszystko dla mnie, przez to nei mogłam sie wykazac, nie mogłam pokazac ze mi zalezy...
Pozdrawiam;]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 38 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wady naszych Ex

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38