Autor |
"Wady naszych Ex" |
|
karusia89
|
|
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
był taki jeden straszny katolik który nie miał nigdy czasu żeby mnie odwiedzić bo musiał iść do kościoła, nawet jak ja go odwiedzalam to on musiał mnie zostawić, bo on na msze musi iść
Bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego...
Specjalista -
 |
|
|
karusia89
|
|
oj jaka fantazja... SaharVS jakoś widze ze coś ci nie podopasowało ale taka jest prawda niestety i nie mialam jak określić tego ktosia to napisalam o nim katolik. No można było napisać nadgorliwy. Sorki jeśli kogoś urazilam
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Jeszcze przypomniał mi się gagatek który tak jak Twój Karusiu zapomniał,że się z mną spotykał
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
karusiu89 moze on byl ksiedzem? Albo Ty sie spotykalas z nim raz na tydzien o godzinie 12, kiedy akurat szedl na msze.
Specjalista -
 |
|
|
HiddenFace
|
|
hah, ja pamietam mialem taka jedna cnotke, ktora nie chciala mnie pocalowac z jezyczkiem przez pierwsze dwa tygodnie :D hah, ona w ogole dzika byla. zerwalem po jakis 3 tygodniach ;]
jeszcze jedna była tak zazdrosna, ze chciala mi robic awanture jak widziala, ze rozmawialem gdzies na miescie z jakas znajoma ;] jak sie pozniej okazalo to ona mnie zdradzila ;]
bylo jeszcze duzo takich dziwnych, ale nie mam czasu sie nad tym zastanawiac ;p |
 |
|
|
karusia89
|
|
możecie mi wierzyć lub nie ale on nie był księdzem. Jak na mój gust to raczej erotoman z wybujałą wyobraźnią. A na księdza to zamłody.
|
|
Tudor
|
|
|
|
VidaL
|
|
Prosta odpowiedź. Może mnie tu wszyscy potępią, ale taka jest prawda.
Moja ex była szmatą. Na szczęście szybko to skumałem i nie zdążyła mi doprawić rogów. |
Ekspert -
 |
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
Nie lubie tego typu tematów, bo jak dla mnie jest to jechanie po drugiej osobie za jej plecami i koniec. Podobnie twierdziłem zresztą jak powstał identyczny temat kilka miechów temu <yes>
ogoółem temat %-----------------------------------------------)
|