FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 37723 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Wady naszych Ex 
[powiadom znajomego]    
Autor "Wady naszych Ex"   

Gacu116
 Wysłana - 7 sierpień 2006 19:31      [zgłoszenie naruszenia]

maciej ale niema informacji pokim jedziemy awiec niema obgadywania zaplecami:D wszyscy sa anonimowi awiec czemu sie nieposmiac:D niejeden wyciagnie wnioski z tych historyjek i bedzie wiedział co robić w danej sytuacji ze swoją laską:D tak jak powyzej kolega napisał ze skumał ze szmata i zerwał a zatydzień mozesz mieć nowy temat ze koleś chodzi z laską miesiac i sie dowiedziałze straszna szmata ale ją kocha i niewie co robić natym forum kazdy topic jest dobry

Maciej_TBS
Naczelny koks
 Wysłana - 7 sierpień 2006 19:48      [zgłoszenie naruszenia]

Ty wiesz co ty piszesz ?? zastanowiłeś sie troche ??

tu nie chodzi o anonimowość
tu chodzi o fakt obgadywania drugiej (kiedyś bliskiej) Ci osoby

Nieraz bywa tak że mamy kumpli, w innym gronie znajomych (jakiś klub np. znajomi z ricochet itp) którzy nigdy w życiu nie spotkają tej drugiej osoby, ale to nie zmienia faktu, że jeżeli po niej jedziesz to i tak po niej jedziesz i już. kumasz już ???

Druga sprawa to to, że nie bądźcie tacy pewni, że jesteście anonimowi bo niektórzy mogą was czytać a wy nawet nie wiecie, że znajomy dobrze was kojarzy.

Przykład:
Kiedyś dostałem powiadomke o nowym temacie w seksie. Otwieram, patrze w od groma napisane nie chciało mi sie czytać. Ale jako że lubie pomagać to sobie czytam czytam i jakoś dziwnie mi sie kojarzy. Sytuacje podobne miejsca podobne myśle. Ale podobna historia do mojej - podobna, ale kilka ważnych (kluczowych) zdarzeń było mocno przekręcone. No i rozpocząłem śledztwo sprawdziłem IP później je zripowałem i wyszło, że dzielnica niedaleko mnie. Później założyłem drugie konto i napisałem kilka pytań z niego na które autorka idelanie odpowiedziała tak jak myślałm, co dodatkowo utwierdziło mnie co do pewności, że jest to moja koleżanka hahah. Zastanawiałem sie jeszcze jak dotarła do tego miejsca gdzie ja siedze no i wystarczyło otworzyć swoje archiwu gg. Po prostu kilka miechów wcześniej dałem jej linka do jakiegoś tematu z kawałami z humoru. I wszystko na temat narazie zdarzyło mi sie to raz, ale jak wiadomo akurat w dziwnej sytucji można dobrze sie wrypać w tym wypadku akurat tak było. Poszła dobra awantura hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

na szybko pisane bo głodny jestem
sory za orty

Na ulicy szczerość do koleszki się liczy !!!

Ekspert -

OloKK
Dżony Dep
 Wysłana - 7 sierpień 2006 19:50      [zgłoszenie naruszenia]

Myśle podobnie. Pojeździjcie po teraźniejszych kochankach
Ich wady też każdy widzi, może być ciekawie

Bądź silny, o człowieku! Pożądaj, raduj się wszystkimi rzeczami
zmysłów i uniesienia: nie bój się, że jakikolwiek bóg wyprze się ciebie za to.
ZAPRASZAM: [www.olokk.pl] // [www.bng-studio.pl]
[www.facebook.com/olokk]

Specjalista -

2 er el x
 Wysłana - 7 sierpień 2006 20:55      [zgłoszenie naruszenia]

czyli co ?nigdy nie mowicie o innych osobach bez ich towarzystwa?mysle ze za duzo ideologii do tego dorabiacie...

Znawca -

karusia89
 Wysłana - 7 sierpień 2006 22:07      [zgłoszenie naruszenia]

2 er el x sog odemnie

Nie no, bomba! Ja się będę musiała po tym poddać jakiejś terapii. Już mi oko lata...

Astalav
 Wysłana - 7 sierpień 2006 22:12      [zgłoszenie naruszenia]

2 er el x i gacu 116 sog chyba niektórzy zbyt do siebie wzieli ten temat

Zmieniony przez - Astalav w dniu 2006-08-07 22:13:34

Turbulętnie rzecz ujmując, rzeczywistość koliduje z moimi imperatywami

Znawca -

zaga.
 Wysłana - 7 sierpień 2006 22:33      [zgłoszenie naruszenia]

Jesli wada jest to,ze ktos chodzi do kosciola to szkoda pisac cokolwiek...

Astalav
 Wysłana - 7 sierpień 2006 23:14      [zgłoszenie naruszenia]

tak to juz jest ze dla jednych wadą będzie to co dla innych zaletą ;0

Turbulętnie rzecz ujmując, rzeczywistość koliduje z moimi imperatywami

Znawca -

karusia89
 Wysłana - 7 sierpień 2006 23:32      [zgłoszenie naruszenia]

hmmm znów apropo tego kościoła to chyba nie załapaliście kwesti. Mi chodziło o to, że ten człowiek chodził do kościoła codziennie i nigdy nie miał czasu dla mnie. Jak by znalazł troche czasu do swojej dziewczyny to by mógł chodzić tam 10razy dziennie i by mi to nie przeszkadzało

Nie no, bomba! Ja się będę musiała po tym poddać jakiejś terapii. Już mi oko lata...

...FAR...
WIRAŻ
 Wysłana - 7 sierpień 2006 23:50      [zgłoszenie naruszenia]

A moze z tą "fantazją" chodzi o to ze on nie chodził do koscioła, a jesli chodził to tylko wtedy kiedy miał sie z Tobą spotkac...poprostu cie unikał?!

Wiedział ze text mam lekcje do odrobienia, musze posprzątac, ide do pracy, kolega ma urodziny...nie przejdzie?!

Niestety są wsród nas ludzie zamało asertywni by odrazu odmówic, zato zaiebiście wyrachowani by sciemniac, wqrwiać i robic nadzieje tam gdzie jej nie powinno być...niestety "miałem przyjemnosc znać" taką osobe.

Zmieniony przez - ...FAR... w dniu 2006-08-07 23:51:22

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 38 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wady naszych Ex

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38