FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 37729 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Wady naszych Ex 
[powiadom znajomego]    
Autor "Wady naszych Ex"   

e_mika
 Wysłana - 8 sierpień 2006 23:13      [zgłoszenie naruszenia]

pozatym takie akcje nie były codziennością, były też fajne sytuacje więc masochistką mnie nazwać nie można

Każdy dzień jest ch*jowy inaczej, czyli nic dwa razy się nie zdarza... %-)

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 8 sierpień 2006 23:15      [zgłoszenie naruszenia]

Zeby nie offtopowac, to ja sie streszcze do samej Calibry, toz to jest totalna padaka, bo to taka Vectra, co z wygladu udaje auto sportowe

mixerboss
 Wysłana - 8 sierpień 2006 23:23      [zgłoszenie naruszenia]

mika hardcore sog za to ze wytrwalas choc nie powinnas :)

dupa

zrk
 Wysłana - 8 sierpień 2006 23:25      [zgłoszenie naruszenia]

no dobra ale lepsza calibra co wyglada jak z kibla niz autobus

Specjalista -

Petz
 Wysłana - 9 sierpień 2006 16:25      [zgłoszenie naruszenia]

Mika a ten jak sie sprawuje?If you have a problem - if no one else can help - and if you can find me - maybe you can hire....The Petz Team

Daj żyć.

Gacu116
 Wysłana - 9 sierpień 2006 19:51      [zgłoszenie naruszenia]

Maciej troche spuźnione bo mnie neibyło codo twojej odpowiedzi "tu chodzi o fakt obgadywania drugiej (kiedyś bliskiej) Ci osoby " ja tych naprawde bliskich nieobgaduje bo dalej utrzymuje bliskie kontakty ale jeżeli kobieta mnie wykorzystuje do jakiegoś celu lub poprostu przypier..dala rogi to dlamnie taka kobieta jest czymś gorszym niż kur..wa która daje za tablety(bo ta to przynajmniej uzależniona )
i potakim małym zarcie na coponiektórych lasek temat lepiej misise nasercu robi bo to jest swego rodzaju zemnsta skoro ona mnie ośmieszyła to i ja mam prawo ją ośmieszyć:D opowiedziałbym ci jakie bajki niektóre laski omnie rozpowiadają to dopiero byś pomyślał ze to złośliwe obgadywanie

e_mika
 Wysłana - 9 sierpień 2006 23:09      [zgłoszenie naruszenia]

Petz: ten jest zupełnym przeciwieństwem. Ani razu na mnie nie nawrzeszczał, a jeśli już się trochę zdenerwuje to po prostu mówi mi spokojnie OCB Zawsze ma dla mnie czas i w ogóle to lepszego już na świecie chyba dla mnie nie ma ;-P

Thx za SOG'a - odbijam

Znawca -

Eska
 Wysłana - 9 sierpień 2006 23:45      [zgłoszenie naruszenia]

znudzisz sie nim niedlugo

za mily jest

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

Specjalista -

e_mika
 Wysłana - 9 sierpień 2006 23:52      [zgłoszenie naruszenia]

Raczej chyba nie, bo nie jestem już w wieku kiedy się nudziłam facetami On jest po prostu słodki i jest pierwszą osobą, dla której jestem gotowa na pewne wyrzeczenia i kompromisy, które nie robia mi żadnych problemów. A najpiękniejsze jest to, że zawsze mamy o czym rozmawiać, nigdy nie brakuje tematów i rozumiemy się bez słów Nawet kompa odpalamy w jednym momencie albo jak biorę telefon do ręki to akurat on dzwoni

Znawca -

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 10 sierpień 2006 00:00      [zgłoszenie naruszenia]

bo ja malo razy cos takiego slyszalem ? slodki, kochany, wyjatkowy, super sie dogadywalismy jak z nikim dotad, tez wlasnie byly te akcje ze niby wszystko robilismy jednoczesnie, podniecalismy sie tym, ze "ohhh! to napewno musi cos oznaczac, bratnie dusze" i co ? i gowno, teraz ona jest z gosciem co ja ciagle opierdala, drze na nia morde, sprowadza do parteru, narzeka, ale trwa przy nim twardo. Dam se reke uciac ze za pol roku slodkiego misia wywalisz na smietnik. Czym predzej chlopak zrozumie ze nie tedy droga tym lepiej dla niego.

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2006-08-10 00:00:52

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 38 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wady naszych Ex

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38