FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 38115 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Wady naszych Ex 
[powiadom znajomego]    
Autor "Wady naszych Ex"   

SaharVS
%-)
 Wysłana - 10 sierpień 2006 00:04      [zgłoszenie naruszenia]

) ale sog

trulululu trilili tralala
To twoja dziedzina
To moja mina, wygina się w rogala

Specjalista -

e_mika
 Wysłana - 10 sierpień 2006 00:04      [zgłoszenie naruszenia]

Wiesz, to że tobie się nie udało, to nie znaczy, że innym też ma się nie udać albo innym źle życzysz. Jak już pisałam 18 lat już nie mam, więc czas w przebieraniu w facetach też juz dawno mam za sobą. Pozatym to co czuję teraz, zdarza mi sie pierwszy raz w życiu więc mam nadzieję, że bedzie z tego coś poważnego i naprawdę na długo. Więc okaż innym trochę serca i zacznij myśleć pozytywnie.

Zresztą to nie o mnie temat więc zejdź ze mnie

Każdy dzień jest ch*jowy inaczej, czyli nic dwa razy się nie zdarza... %-)

Znawca -

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 10 sierpień 2006 00:17      [zgłoszenie naruszenia]

Ale tu nie chodzi ani o przebieranie ani o wiek, tylko o kobiecy instynkt. Slodkie misie sa tymczasowymi zabawkami dla kobiet, a tak naprawde to kobity wola byc z gosciami ktorzy je poniewieraja i wiem co mowie. naokolo ten sam scenariusz, nawet tu na forum po postach Vlada juz sie w tym utwierdzilem calkowicie. Ale zycze najlepszego.

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Ekspert -

e_mika
 Wysłana - 10 sierpień 2006 00:31      [zgłoszenie naruszenia]

Właśnie chodzi o to, że już byłam z takim gościem, który za wszelką cenę chciał pokazać wyższość nademną w niektórych przypadkach uciekając się nawet do agresji i wierz mi, że wole takiego faceta który przede wszystkim będzie miał do mnie szacunek. A mój obecny nie jest jakąś ciąpą i słodkim misiem, tylko naprawdę mądrym facetem, który te już trochę przeszedł w życiu. A to, że jest dla mnie dobry to już tylko i wyłącznie jego zaleta. Mam nadzieję, że już tak zostanie a jak coś się zmieni to daję ci słowo, że cię tu o tym poinformuję

Znawca -

...FAR...
WIRAŻ
 Wysłana - 10 sierpień 2006 00:47      [zgłoszenie naruszenia]

"Slodkie misie sa tymczasowymi zabawkami dla kobiet, a tak naprawde to kobity wola byc z gosciami ktorzy je poniewieraja"

I jedni i drudzy sa "tymczasowi"...3-5 latek z jednym "typem" pozniej odwrotnosc i zpowrotem...kolo 30-35 lat to sie wyposrodkowuje i żyja "długo i szczesliwie" albo jak wyposrodkowac nie potrafią mowia "na chooj mi facet" kupują domek na wsi i mają 16 kotów

e_mika
 Wysłana - 10 sierpień 2006 00:50      [zgłoszenie naruszenia]

To chyba przykład Violetty Villas

Ja już się na swój temat nie wypowiadam, bo i tak nikogo nie przegadam Koniec z emocjonalnym ekshibicjonizmem

Znawca -

BankoPL
 Wysłana - 8 październik 2006 23:41      [zgłoszenie naruszenia]

Moja Ex lubiła "Samo zycie", "Pierwsza miłość" Brrr, No i jeszcze podobał jej sie "Tylko mnie Kochaj" Brrr.
Miala jeszcze kilkadziesat wiekszych wad ale tutaj nie bede o tym pisac.
W sumie kochalem ja, ehh...

mnbv
 Wysłana - 8 październik 2006 23:58      [zgłoszenie naruszenia]

olewanie mnie czego nie zniese i nie chiała przez dłuzszy czas chodzic za reke

coraMietka
 Wysłana - 9 październik 2006 00:09      [zgłoszenie naruszenia]

Maciej_TBS: dobre podejście reprezentujesz tutaj
Skoro byłeś/byłaś jeden z drugą z TĄ osobą
to obrabiając jej dupe teraz, dajesz świadectwo własnej glupoty tym samym
bo niby kto Ci się z tym "kretynem/kretynka" wiazac kazal?
A może sam, idac tym tokiem rozumowania, masz cos z kretyna?

pozdro

Przybywam w pokoju !

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 9 październik 2006 00:20      [zgłoszenie naruszenia]

Zle bylbym sie czul publicznie doszukujac sie wad. Jak cos nie wyszlo, to dlatego ze mielismy inny swiat, wartosci, charakter czy oczekiwania. U kazdej kobiety na Ziemi, bym cos takiego znalazl, podobnie jak kazda doszukalby sie takich cech u mnie. Do tego inne cechy wkurzalyby inna Pania. Takie szukanie slabych punktow, dla mnie jest jakies niesmaczne, nie fair... jak puszczanie kolesiom XXX nakreconego ze swoja byla, nakreconego wtedy gdy nie pomyslelismy nawet o tym, ze mozemy nie byc ze soba razem.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 38 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Wady naszych Ex

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38