Planuje ktoś już wakacje na 2014? a może ma już zaplanowane?
Gdzie się wybieracie w tym roku i z jakim biurem?
Sam osobiście jestem w trakcie poszukiwań jakiejś dobrej oferty,
zamierzamy wydać około 2000-2500 na os. z all inclusive, oczywiście przelot samolotem, nasze wymagania to czystość, palmy, plaża, czysta woda no i dobry klimat .
Może ktoś coś poleci sprawdzonego? obecnie w głowie siedzi nam Hiszpania bądź Tunezja, ale jesteśmy otwarci na każdy kierunek ;)
Zależy co chcesz robić w wakacje, ale jeżeli "plażować", to polecam Grecję, ew. Chorwację, no chyba, że lubisz beżowych...
Edit: ja zazwyczaj staram się wykorzystywać miesiące letnie w górach, ale moja druga połówka wymaga też zawsze min. jednego tygodnia na plaży W tym roku mamy wykupione 11 dni na którejś z wysepek (nie pamiętam teraz dokładnie której, bo sporo ich zwiedziłem, wszystkie są takie same no może poza Kretą ); biuro Grecos, płaciliśmy niecałe 3k od osoby
Zmieniony przez - chinasky_ w dniu 2014-01-11 00:22:04
Plażować i trochę jednak pozwiedzać, otaczające miasta itd.
Plaża musi być piaszczysta, ew drobny żwir. Byliśmy w Chorwacji 2 lata temu i szczerze tyłka nie urywa , plaże wąskie, kamieniste, sporo emerytów, za bardzo nawet nie było na czym oka zawiesić , widoki piękne, ale brakowało mi wakacyjnego klimatu
Planujemy jechać koniec sierpnia/ początek września ze względu na studia,więc o tej porze nie wszędzie już pogoda może dopisywać
zarezerwowany tydzien w jastarni ze znajomymi - chcialem na 2tyg, ale kolega ma chvjowa robote i urlop nieplatny wiec moze se pozwolic tylko na tydzien wakacji
mam tez zamiar pojechac na 2 tygodnie do jakiegos swinoujscia ale juz sam tzn z zona i dzieckiem.
jechalby dalej gdzies ale dla rocznego dziecka to byloby chyba zbyt meczace ~12h w aucie siedziec.
za to w 2015 bedzie juz mial 2 lata i niewykluczone, ze zaatakuje chorwacje na 3 tyg