Witam wszystkich,
zamierzam zabrać swoją kobietę na strzelnice (Kraków i okolice). Problem polega na tym,że nie jesteśmy w żaden sposób związani ze strzelnictwem,nie posiadamy własnej broni ani zezwoleń. Pomysł zrodził się zupełnie spontanicznie. Szukałem na necie info dotyczących cen, broni i opinii. Trudno jest w tym bałaganie oszacować ile taka "impreza" będzie kosztowała...Broń z ostrą amunicją odpada i chyba dla kogoś zielonego w temacie przydał by sie jakiś instruktor. Mógł by ktoś z was doradzić jak się za to zabrać?
Zadzwoń na strzelnicę sportową i zapytaj
Strzelanie z KBKsu czy pneumatyka to chyba obecnie żaden problem. Cen nie znam, trenowałem strzelanie sportowe jako dzieciak.
Ja byłem na tej strzelnicy Kraków Valley i powiadam ci za***ista jest, można wziąść pakiet i postrzelac ze wszyskich fajnych zabawek. Jest instruktor dostajesz słuchawki jak chcesz to okulary do strzelania i robią ci przeszkolenie co i jak robić. Jak jesteś pierwszy raz to instruktor jest cały czas obok ciebie.
Aż przed oblicze Boga Najwyższego.
Trochę nas zaintrygowało strzelanie i myślę,że w nie dalekiej przyszłości spróbujemy postrzelać z bronii o ostrej amunicji. Tak jak sugeruje gokacy, chcemy poczuć to *******nięcie ;D
Sugeruję kupić sobie najtańsze okulary ochronne. Zwykłe rowerowe spełnią zadanie. Nie będą porysowane.
Zmieniony przez - Skarbowy w dniu 2014-02-15 13:10:04