15 siara jak chooj _______________________________ [pown.it/2591]
miałem 18 lat, pamietam dokładnie że było to w mikołajki a za drugim razem miała okres wiec sprobowalismy anal oczywiście z miłości, jestesmy ciagle ze soba, juz dobre 2 lata. Zmieniony przez - INS4N3 w dniu 2009-01-07 23:02:55 _______________________________ wystrzegaj sie nienawiści - źle wpływa na myślenie
nie z głupoty i nie z miłości, najbardziej to chyba z ciekawości: 17. nie że żałuję, ale poczekać mogłam.
Wciąsz czekam na ten pierszy raz, ale jakoś nie moge sie doczekac ;( ;p
Hej ;) a więc tak ;p pierwszy raz byl z moi chłopakiem z ktorym jestem juz prawie 2 lata :) ja mialam wtedy 17 lat a on 18 ;)
Kutagawa czemu siara co takiego zorbiles ? ;D podziel sie tym _______________________________ My arms keep missing you Who's been kissing you since you went away...
17, rocznikowo 18 - z miłości. nadal z nim jestem. _______________________________ Silo elenath na-ven lín...
w ankiecie nie ma 15 _______________________________ "kobiece piersi działają jak magnez na oczy mężczyzn"
mam 28 lat i wciąż czekam
Jesteśmy z Tobą Vidalku _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)