Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź J.w Jaki jest wasz obecny stan. Wolny? Wolna? Zajęci? itp. postaram się dołączyć ankietę ______________________________ MUSTAFA. 2005-2007 MIŁO BYŁO ALE SIE SKOŃCZYŁO.
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
J.w Jaki jest wasz obecny stan. Wolny? Wolna? Zajęci? itp. postaram się dołączyć ankietę ______________________________ MUSTAFA. 2005-2007 MIŁO BYŁO ALE SIE SKOŃCZYŁO.
free
P.S. Ja jestm niezajęty czyli wolny _______________________________ MUSTAFA. 2005-2007 MIŁO BYŁO ALE SIE SKOŃCZYŁO.
Zajęty przez cudowną kobietę
ja sie pogubilem i sie nie wypowiem _______________________________ Krolewicz Imprez i Używek%-) oraz moderator seksu
żadna mnie nie chce _______________________________ ...Każdy ma chwile żeby to wszystko jebnął i patrzy w lustro jak łzy mu ciekną...
Dziwna ta ankieta. Aha... aktualnie zajęty oczywiście również przez cudowną kobiete _______________________________ I just don't know what to do with myself. Money for nothing and chicks for free. Weź nie pierdol bejbe.
nadal wolny _______________________________ A Lap Dance Is So Much Better When The Stripper Is Crying...
s******lona ankieta, wszystke pozycje powinny byc osobno _______________________________ %-)
Wolny a rozwiedziony i rozwiedziona? _______________________________
Zajety i nei zanosi sie na to zeby mialo byc inaczej lepszej juz sie nei da znalezc niz mam _______________________________ wixa:-}