Jak wyglada obecnie wasza dieta..
niektorzy maja napewno na dysku rozpiski
inni korzystaja z jakis schematow (np TKD, zone itp)
inni moze maja jakies zlote srodki (typu dieta serowa arnolda)
piszcie, wklejajcie, podzielmy sie swoim stylem odzywiania
5-6 jajek XL (znaczy sie duuzych)
pucha tunczyka
200g ryzu
200-250 cyca
250twarogu
100g gaina
czasem dobije białkime jak trzeba
200g ryzu
200-300g cyckow z kurczaka
100-150g platkow owsianych
6 jajek ( 3 w jajecznicy, a kolejne 3 w omlecie z platkami owsianymi i rodzynkami)
200-300g chleba żytniego + kilka plasterkow sera (nie wiem ile to 'g' dokladnie;P)
100-150g kaszy
400-500ml mleka (1,5%)
+ ewentualnie jakies zupy geste
aktualna waga 96kg, a posilkow dziennie 7-8 (temu tak sporo iz nie lubie jesc w sporych porcjach na raz, wole podzielic na wiecej)
Ja jem to co mi smakuje i staram sie nie chodzic glodnym. Jako, ze mam 7 treningow w tygodniu, a nie zawsze czas aby zjesc to przed i po treningu jakies 25 gr bialka WPC ostrowia z maltodekstryna, jezeli mam czas, to jakies zdrowe zarcie typu hamburgery czy kebaby.
staram sie jesc duzo i dobrz, kazdy z podstawowych posilkow musi byc pelnowartosciowy. nie odmawiam sobie ani slodyczy, ani fast-foodow, bo jestem ektomorfikiem i nic na tym nie trace.