Autor |
"Wieczór panieński - organizacja" |
|
LukRecJa
|
|
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Fana
|
|
Wiecie... co innego takie babskie spotkanie, a co innego "sterotypowy" wieczór panieński, którego nie akceptuje, nie zgadzam się i tyle
Mój pogląd na sprawę...
Zmieniony przez - Fana w dniu 2007-10-15 22:55:27 |
Specjalista -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
danro
|
|
mnie rozpie.rdalają konkretnie wieczory kawalerskie lub panieńskie, gdzie nie może się obejść bez striptizerki/striptizera. dla mnie osobiście to jest żenada i kompletnie mnie to nie kręci.
jak bym się dowiedział, że u mojej przyszłej żony na panieńskim pojawił się striptizer, to byłaby niezła jazda. wiec jeśli coś takiego planuje, to lepiej żebym się nigdy o tym nie dowiedział.
 |
|
|
DISKOPOLO
|
|
przeciez striptizer to nie dziwka
chociaz jesli chodzi o mnie - spotkanie z kolezankami przy winie jak najbardziej, striptiz - nie, nie kreci mnie to.
|
edding 300
|
|
dobra dobra ale jakby cos do czego to pewnie nie wygoniłabys go...?
Ciezko gdybac... Nie wiem zalezy w jakiej postaci by to wygladało.
 |
|
|
Mitzum
|
|
ja tez sie zaniedlugo zenie : D to tez sobie ***ne wieczur panienski dla faceta da sie co nie ? ta wiem ze sie da wiec nie wmawiajcie mi ze sie da bo sie da |
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Eska
|
|
Jak dla mnie takie wieczory przed slubem sa bez sensu. Jesli oczywiscie mowimy o zatrudnieniu jakiegos stripa... Po co to komu - jeszcze problemy sobie robic przed slubem. Jesli juz sie decyduje na taki krok - czyli slub to nie mysle juz o zadnych dupach czy ze strony kobiet o facetach.
jak bym bral slub to juz by bym 'wyszalaly' i nie krecily by mnie zadne dupy tylko - ta jedyna
Oczywiscie moj poglada na sprawe jest taki ze nie bede sie zenil nigdy bo jest to bez sensu i mam na to dowody ale jak juz ktos chce brac slub to po co sobie utrudniac. Zreszta co to za zabawa ogladac jakies striptyzy - troche mi zajezdza 15-latkami oraz amerakanska 'kultura'...
Powaznie bawia was takie rzeczy?
|