Autor |
"Wieczór panieński - organizacja" |
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
jak idzie organizacja wieczoru panienskiego?
Ekspert -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Eska
|
|
No mnie tez nie bawia takie stripy... Co z tego ze sie rozbiera jak i tak nic nie mozesz z nia zrobic. To juz lepiej wlaczyc sobie jakis kanal erotyczny w TV w jakosci HD i ma sie prawie jak na zywo
No i nie trzeba tyle placic.
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
VidaL
|
|
No proszę was.
Wieczór panieński i kawalerski muszą być.
Oczywiście na panieńskim striptizer i ***ie mnie jakaś zazdrość urażona duma czy coś. Dla mnie to tradycja i ****. Obchodzić ją trzeba. Raz w życiu można.
Tak samo na kawalerskim ma być banda wyuzdanych kurev, które cały wieczór będą umilać facetom imprezę i nie mówię o jakimś seksie, ale np mogą całą noc nalewać nam piwa, karmić itd, oczywiście nago.
Poza tym na jednym i drugim nie może zabraknąć samych najlepszych znajomych, oraz hektolitrów alkoholu. Na***a ma być i tyle.
Żeby nie było, piszę to całkowicie poważnie  |
Ekspert -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
Lady_A
|
|
na razie sprawy stanely na tym, ze... bije sie z myslami czy nie zaklepac wieczoru w jakims pubie czy wszystkich z domu wygonic.
Generalnie to doszlam do wniosku, ze faceci boja sie striptizerow, co by ich obu zonka nie porownywala (we wszelkich szczegolach oczywiscie hrhrhr ). |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
impreze urzadzily w domu, wieczór był w stylu arabskim.
a ilu ahmedow, mustafóf i zulkufów bylo ?
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
pallmall
|
|
ja moge zatańczyć, akurat mam troche długów więc kasa by się przydała.