Niezupełnie :) Tam tylko jedno pióro Duke jest.. A i można je dostać u nas - niedawno byłem zaskoczony w jednym z łódzkich Empików widokiem tych piór na półkach.
A kolekcja... Hm... Nie ma tam jeszcze wszystkich zdjęć ;) A kilka z obfotografowanych sprzedałem. Jestem raczej użytkownikiem niż kolekcjonerem. Pióro, które ładnie wygląda a marnie pisze jest dla mnie nic nie warte... :)
Tak, teraz zauważyłem że jest kilka zdjęć tego samego pióra Duke.
Ja mam takie podejście że pióro jest przedmiotem użytkowym i ma dobrze pisać, ale jakiś odpowiedni wygląd też musi mieć.
Zgadzam siez ostatnia wypowiedzia i czekam na fotki tego piora ktore zamowiles hulio
Jeden wers to parę nut.
Zycie bez piora..to nie zycie hulio zmotywowales mnie tez do kupna nowego piora..no dobra pozazdroscilam ci takze jak juz sobie sprawie ..pochwale sie ok
Jeden wers to parę nut.
"Życie bez pióra to nie życie" - he he dobre.
Fajnie że sobie pióro kupujesz. Ciekawe co sobie wybierzesz...
Moje pióro dotrze do mnie gdzieś tak środa/czwartek.
Ech ja typowa kobieta kolor bedzie mial decydujace znaczenie we fiolecie badz czarne .Nad marka oczywiscie sie zastanawiam.Ale nie odpuszcze...
Jeden wers to parę nut.
Ja nie mogę przestać myśleć o następnym piórze akurat trafiła się okazja, żeby kupić po dobrej cenie, ale narazie nic nie mówie bo nie wiadomo jak sie sprawy potoczą.
allusion: jak nowoczesną kobietą jesteś?? :] polecam Ci Watermana - coś z serii Audace (niezwykle oryginalne wzornictwo! podarowałem kilka takich piór, bardzo się podobały obdarowanym kobietom) lub Harmonie (nieco bardziej klasyczne, acz też ciekawe)... hmm... fiolet? nie widzialem zbyt wielu piór w tym kolorze :) z dostępnych u nas - Waterman Carene
z czarnym będzie dużo łatwiej ;) na przykład mega-klasyk: Pelikan z serii Souveran (model w zależności od wymagań i ceny)