ArielN pióro,które chciałam kupiłamAaaa... pióro o którym teraz marze wciaz w szklane gablotce na wystawie sklepowej..leży i czeka... Ciekawe na kogo? ale to juz nie w tym miesiącu
Jeden wers to parę nut.
Nie pisałem nigdy piorami marki Pelikan,ale bardzo często spotykałem osoby posługujące się nimi, szczególnie na uniwersytecie wśród egzaminatorów :). Zastanawiałem się kiedys nad zakupem M400, ale ostatecznie wybrałem Parkera Sonnet Premier Fougere. Jeżeli ktoś ma możliwość nabycia takiego modelu naprawdę polecam. Jedno z najlepszych jakościowo jakie miałem!
Allusion, jeżeli możesz, nie trzyaj nas w niepewności i podziel się swoimi marzeniami :)
Dzisiejszy nowy nabytek..
Jeden wers to parę nut.
...w dlugo poszukiwanym fioletowym odcieniu..
Jeden wers to parę nut.
ArielN ..co do marzen na temat piór... lista ogolnie jest dluga... dzis ogladalam Watermana...ech ... a tak poza tym : Waterman GT ,VAN GOGH(wykonany z masy perlowej )oraz dolaczony na obrazku Conway Stewart Westminser Teal.A Ty masz jakies tego typu marzenie... JESZCZE czy juz wszystkie w zasiegu reki? Ps. Podziekowanie za list
Jeden wers to parę nut.
Pisze sie lekko i miekko..ze ho ho.
ArielN co do Pelikana z tradycyjny tłoczkowy system napełniania atramentu z sentymentem je wspominam.Pisanie tym piorem to czysta przyjemnosc...a i napelniania zbiorniczka atramentem tez bylo czysta.. frajda ..no nie do konca taka czysta moge smialo napisac ,ze NIE RAZ MOCZYŁAM W TYM RECE i akurat do tego sie przyznaje
Jeden wers to parę nut.
witajcie:)mam do Was pytanie...
chce kupic pierwsze pioro i mam dylemat,poniewaz wybralam kilka modeli i moge sie zdecydowac...doradzcie...modele, nad ktorymi sie zastanawiam,to
- waterman hemisphere
- waterman apostrophe
- rotring freeway
- parker frontier