Autor |
"Wieczne pióra" |
|
allusion
|
|
|
|
ArielN
|
|
"w kolorze błękitu śródziemnomorskiego"
Chciałbym to zobaczyc na własne oczy. |
 |
|
|
allusion
|
|
|
|
allusion
|
|
Co do Pióro La Torre Di Pisa - sam rysunek mnie fascynuje... dokladny,szczegolowy.Wierza na blekitnym tle...idealne polaczenie koloru z subtelnym rysunkiem
Jeden wers to parę nut. |
 |
|
|
alexalex
|
|
Waterman Audace to rzeczywiście ciekawy design. Idealne na prezent dla kobiety :) A Gwiazdka nadchodzi wielkimi krokami ;) |
 |
|
|
totti78
|
|
Witam wszystkich mam zamiar kupić przedstawicielce płci pięknej na urodziny pióro, aleee na piórach za bardzo sie nie znam :/ dla mnie wizualnie są bajecznie ładne, no i ta "klasa" , pytanko może jest ktoś z Wrocławia i zna miejsca gdzie jest duży wybór piór, może polecicie jakiś model (budżet do 400zł. )
pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź |
 |
|
|
allusion
|
|

totti78 ja bym polecala na prezent np:
Parker Latitude to wyraz bardzo oryginalnej, nonkonformistycznej osobowości. Formą i zdobieniami sprzeciwia się konwencji, zachowując niezrównaną jakość właściwą piórom Parker. Niepowtarzalna i zagadkowa alternatywa dla codzienności.
Ciepły, nasycony kolor, osiągnięty dzięki wielokrotnemu nakładaniu warstw metalicznego lakieru na stalową bazę. Elegancki wzór w okręgi subtelnie przyozdabia skuwkę. Dopełnione platerowanymi 23-karatowym złotem wykończeniami i grawerowaną stalówką ze stali nierdzewnej platerowanej 23-karatowym złotem.
Piekno w prostocie;)
Pióro wieczne:
-wyposażone w standardowy tłoczek, przystosowany do napełniania atramentem w butelce
Jest ono w etui takze sposob podarowania prezentu rownie elegancki jak samo pioro;) Cena max 300zl.
Jeden wers to parę nut.
|
 |
|
|
allusion
|
|
|
|
allusion
|
|

Parker Sonnet to nowe wykończenia stalówek oraz wzorów i wykończeń produktów. Stalówki są wykonane są z 18-karatowego złota z zawiłymi okładzinami Ciselé i Szkocka Krata jak i w 18-karatowym złocie łącznie z innymi złotymi wykończeniami, a także w białym rodium obłożone 18-karatowym złotem i srebrnymi ozdobnikami brzegów. W Sonecie pierścień otaczający nakrętkę jest teraz cieńszy i udekorowany pojedynczą grawerowaną linią dla bardziej uzyskania bardziej współczesnego wyglądu. Zdobienia wykonane ze złota, srebra lub chromu. Parker Sonnet odzwierciedla wszystko z czego słynie Parker - atrakcyjny kształt, "ręczną robotę" i luksusowe materiały wykończeniowe. Produkty Parker Sonnet to wyzwanie dla osób pewnych siebie ale i ceniących spokojny i zarazem ekspresyjny design. Produkty wykonane ze szlachetnych materiałów: srebro, laki, żywica matowa
W ofercie świątecznej ze skórzanym etui Parkera.
Idealny zestaw na prezent Cena 330zl
Jeden wers to parę nut.
|
 |
|
|
allusion
|
|
|