@totti: Van Gogh Mini wygląda dziwacznie - ma jakieś zachwiane proporcje :) Za kilka zł więcej kupisz jej Midi, a to już jest pióro "poprawnych" rozmiarów. Visconti słyną z doskonałych stalówek! Nawet najzwyklejsze ich pióra piszą doskonale :)
Moje inne typy na prezent dla kobiety: Pelikan M200 (np. w wersji "niebieski marmurek" albo w żółtej limitowanej dla Citroenpers); Parker Sonnet (popieram allusion ;] tylko uważaj na podróby tego pióra! nadzwyczaj często się na nie trafia na Allegro); mało znane u nas Lamy Studio (bardzo nowoczesny wygląd, a przy tym proste i niezbyt drogie); albo coś zaskakującego: Pilot Vanishing Point Decimo (kobieca wersja 'normalnego' VP)
hulio...bardzo ładne
Moi Drodzy Wesołych Świat zdrowia,miłości i radości.Góry wymarzonych prezentów pod choinka i od losu
Jeden wers to parę nut.
Ja mam nadzieje ze sobie sprawie za jakis czas Watermana ,,Podwodny Ogrod,, (bajecznie nazywaja kolory)
Korpus pokryty satynowym lakierem, stalówka z litego 18 karatowego złota powlekana wartswą rodu oraz platerowane srebrem zdobienia nadają Carene prawdziwie nowoczesny wygląd.
Jeden wers to parę nut.
Ja pod choinka znalazłam właśnie pióro.
alexalex...jakbys wiedzial..
Za kilka dni porobie i wrzuce zdjecia...
Jeden wers to parę nut.
alexalex ,hulio i calej reszcie wielbicieli atramentowych pisakow chcialam zlozyć ZYCZENIA - Wszystkiego NAAAJ NAAAJ nie tylko w MAJ Z OKAZJI NADCHODZACEGO NOWEGO ROKU...Zycze Wam Spelnienia marzen,zdrowka,milosci ...a cala reszta przyjdzie sama OBY TEN 2008 byl szczegolny dla Nas Wszystkich <buziaki> ... A piorka przyodziejemy sylwestrowo...Niech ta nocy sie blyszczy i swieci
Crystal Pens:
Jeden wers to parę nut.