Autor |
"Wisła Kraków" |
|
LordOfLife
|
|
"Mały" wraca do zespołu, może trochę spokorniał po Turcji ;) |
 |
|
|
Gustao
|
|
nie, nie spokorniał, zobaczysz. |
 |
|
|
LordOfLife
|
|
Na dzień dzisiejszy Patryk po solidnie przepracowanym okresie przygotowawczym będzie wzmocnieniem dla Wisły. |
 |
|
|
pm25
|
|
Też mi się wydaje, że wcale nie spokorniał. Może na razie będzie cicho ale w pewnym momencie coś odwali. |
 |
|
|
LordOfLife
|
|
Znalazłem ostatnio info dotyczące przyszłości klubu. P.Cupiał podobno wyraził chęć wpompowania w Wisłę świeżych milionów. Najpierw jednak chce się pozbyć Maora. Słusznie w sumie bo "gwiazda"przestała już dawno grać na miarę swoich możliwości. Pół roczny kontrakt z Kosą...Ruchu tego nie pojmuję w całej rozciągłości. Co będzie dalej z naszą Wisłą..? |
 |
|
|
Pippo
|
|
Maor Melikson do Valenciennes FC, Gordan Bunoza do Anglii, a Kamil Kosowski i Krzysztof Król do Wisły.
Jeśli Maor przejdzie testy medyczne we Francji, to transfer zostanie dokonany i...dobrze, bo nie ma sensu trzymać dłużej w Krakowie zawodnika, który był obrażony na zarząd Wisły, że nie puścili go w wakacje do Celticu. Nie wiem czy Kosa i Król to odpowiednie transfery, ale przynajmniej ściągają Polaków do składu, a nie jakiś szrot z innych krajów.
 |
|
|
maciejq
|
|
jak dla mnie to sa przehvjowe transfery jakby oni szli do podbeskidzia to bylyby to odpowiednie transfery.
|
|
LordOfLife
|
|
Wrócił Mały, mamy więc napastnika. Wisła powinna wyłożyć kase na Pawłowskiego bo warto. Kupić młodego OPŚ w zastępstwo za Maora. i Kogoś do obrony...i najistotniejsze , trenera z prawdziwego zdarzenia. |
 |
|
|
Pippo
|
|
Cupiał ponoć Lenczyka chce do Wisły znów zwerbować, ale czy to prawda i czy mu się uda?
 |
|
|
Black Pete
|
|
I czy to jest trener z prawdziwego zdarzenia?
|