Autor |
"Wisła Kraków" |
|
Wania81
|
|
Haiti...
 |
|
|
anc_kozak
|
|
Noż kur , jak można było przegrac superpuchar :( trza koniecznie napastnika zanim sie Cwieląg nauczy wykorzystywac okazje
Znawca -
 |
|
|
Pippo
|
|
Cupial pewnie sie wycofa,Wisła sie rozpada
Wypowiedź eksperta normalnie
Wisła vs Lech 1:1
0:1 08' R. Lewandowski
1:1 37' J. Diaz
Po rzutach karnych Wisła przegrała 4:5.
 |
|
|
Wania81
|
|
Cupial pewnie sie wycofa,Wisła sie rozpada
Wypowiedź eksperta normalnie
Na moje Nostradamus
 |
|
|
Pippo
|
|
Podczas sobotniego meczu o Superpuchar kibice zgromadzeni na Dialog Arena w Lubinie wyrazili swe poparcie dla szkoleniowca krakowskiej Wisły . Mimo odpadnięcia z pucharów europejskich w zdecydowanie za wczesnym momencie, wiślacy skandowali nazwisko Macieja Skorży .
Zarówno w pierwszej, jak i w drugiej połowie spotkania kibice Wisły skandowali nazwisko trenera Macieja Skorży . Zaśpiewano również " Jesteśmy z tobą, trenerze jesteśmy z tobą !". Szkoleniowiec podziękował kibicom oklaskami.
Po meczu trener Skorża stanął na murawie na czele swych piłkarzy i razem z nimi podziękował fanom Wisły za doping oraz wsparcie wyrażone pod własnym adresem. - Cieszę się, że grupa kibiców, która pomagała nam w tym meczu wciąż we mnie wierzy. Jest to dla mnie bardzo miłe - powiedział na pomeczowej konferencji prasowej.
Ekspert -
 |
|
|
misio13
|
|
Ponoć oddali kibicom zdobyte medale...
|
Wania81
|
|
Nie oszukujmy się,patrząc na występ Wisły i poziom naszej ligi są to medale nic nie warte...
Zmieniony przez - Wania81 w dniu 2009-07-26 20:43:49
 |
|
|
em_be
|
|
Nic nie warte medale, nic nie warte mistrzostwo. Tylko dlaczego wszyscy tak się o nie biją i wierzą, że to ich klub po ostatnim meczu sezonu będzie otwierał tabelę?
I dlaczego w Krakowie, mimo tylu mistrzostw za czasów Cupiała, wciąż są kibice, którzy w trakcie fety nie potrafią i nie chcą powstrzymać łez szczęścia?
Kto pjerdoli o braku wartości mistrzostwa, ten nie ma pojęcia o rywalizacji i jej wygrywaniu. Bo akurat tutaj lepiej być pierwszym wśród ostatnich niż ostatnim wśród pierwszych.
Zmieniony przez - em_be w dniu 2009-07-26 21:47:44
|
Pippo
|
|
Według mnie nie można patrzec na klęskę Wisły w kwalifikacjach LM przez pryzmat zdobytego mistrzostwa Polski w ubiegłym sezonie, a Ci co domagają się natychmiastowego zwolnienia Skorży chyba nie wiedzą o czym mówią...
 |
|
|
J-J
|
|
Edytowałem bo na trzeźwo mam trochę inne zdanie, jak będę miał chwilę to napiszę post od nowa
Zmieniony przez - J-J w dniu 2009-07-27 17:51:39
|